reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
helo

no to sie melduje :-)

wy sie nudzicie a ja zyje mega emocjami na jutrzejszy dzien :-D:laugh2::laugh2:

nie moge sie doczekac normalnie hihii

najpierw jedziemy do szpitala na te godzinke,potem na ostatnie zakupy dla dzidziusia,musimy kupic Pampersy i chusteczki dla mnie stanik do karmienia

no i do nowego mieszkania po klucze :cool2::laugh2::laugh2:

mowie wam,tylko tym zyje :-)

ide poczytac co u was ;-)

Witam :-):-)
Jestem na forum od niedawna, dopero zaczynam sie rozgladac:-). Jetem w 37 tygodniu, siedze w domu, bo duży brzuszek pozwala mi tylko na maly spacr w ciagu dnia:-(. Wczesniej bylam bardzo aktywna, az za bardzo, no to teraz mam. Postanowilam poszukac czegos w necie i znalazlam:-)!!
Boje sie bardzo porodu, bo to moj pierwszy, a to juz przeciez tak nie dlugo..Mam juz skurcze przepowiadajace, nie spie po nocach, bo bola mnie biodra, wiec chcialabym juz miec mojego Mateuszka po tej stronire brzuszka, ale strach jest wiekszy, wiec prosze go aby troszke jeszcze posiedzial. :-D
Taka mieszanka emocjonalna, wiec czasem juz brak mi sil, dobrze, ze mam cudownego meza, ktory mi tak pomaga zmiesc sama sebie:tak:.

wow Lilka no faktycznie wielki dzień:-) a do tego ktoś tu jutro flaszeczke stawia (oczywiście mleczka:-) ):-) heheh nie chce wskazywac palcem :-) ;-)

no ja nie wiem kto to czestuje mleczkiem jutro :cool2::cool2::cool2::-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:cool2:

a swoją droga to jestem mega ciekawa czy moj Pan pamieta o tym :-p
nie zdziwiło by mnie jakby nie pamietał :cool: hahaaa
bo nawet daty slubu za bardzo nie kojarzy :-D:-D
ostatnio wypełniał jakies dokumenty i mial wpisac swoją date urodzenia iw iecie ze sie pomylił :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

larvunia witaj , w koncu sie odezwalas;-) nie przemeczaj sie teraz, daj sobie spokoj z ukladaniem rzeczy w mieszkanku-niech maz sie wykarze:tak:

mirka aty znowu chora,wspolczuje, to musi byc strasznie uciazliwe przy ciazy

lilka no to jutro wielki dzien:blink: nie zdziwie sie jak z emocji i dzidzia bedzie chciala juz przyjsc:-);-)

pati sabina a jakie zabiegi u kosmetyczki??ja tez mam chec sie wybrac ale nie wiem na co-moze jakis zabieg z algami albo cus:cool2:
jolie widze ze ty tez duzo spisz.ja spie gdziekolwiek i kiedykolwiek sie da:)

waszka witaj :tak: ja tez mam podobne odczucia jak ty- z jednej strony juz chce tulic malenstwo a z drugiej strasznie sie boje tego pierwszego spotkania:blink:

Waszka witaj na ogolnym :-):-):-)
na kiedy masz termin???
zrób sobie suwaczek :-) w podpisie ;-)

no i co ci w brzuszku rosnie??
synek czy corcia?? :-)
jakie imie wybraliscie? :-)

pisz pisz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć