reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
..eee... dziewczyny ja w domciu jak ryba sie czuje. Wole tu niz w szpitalu lezec bezczynnie :blink: Nie przemeczam sie az tak. Takie male przekladanie w szafach ;-):tak: , zrobienie obiadku itp. Robie to wszystko w zolwim tepie bo poprostu szybciej nie moge i troszke sie boje, wiec loozik Kochane :-D
Dzis dostalalam dwa esemeski od dziewczyn z ktorymi lezalam w pokoju w szpitalu z terminem tez na listopada. Tez biedactwa byly na podtrzymaniu... Odstawili mi leki rownoczesnie jak tym 2 dziewczyna. Tylko, ze one nie wyszly bo rozwarcie im sie powiekszalo.... no i dzis urodzily prawie o jednym czasie. Przyrost o kolejnych 2 facetow w statystyce :-D:-D:-D Ale one maja juz fajnie. Ja nie czuje by cos u mnie sie dziac mialo... hmm.. ciekawe czy po odstawieniu lekow dlugo bede czekac aby sie zaczelo cos dziac. Ale bede sie smiac jak urodze po terminie a tu na podtrzymaniu bylam... heheheh... no zobaczymy.

A wlasnie ktoras mowila o imieniu MARCELEK. I popieram super sliczne imie dla synka :zawstydzona/y:;-):-D:-D:-D
buziaki!!

Lilka ja mojemu 2 tygodnie wcześniej musze przypominać:-) i zawsze to robie:-) heheh okropna jestem:-) ale kilka lat temu było tak ze poprostu zapomniał i mnie roznosiło:-) więc teraz zeby nie mieć złego humoru samam mu przypominam :-)hehe

Larvunia!:-) nie wolno masz odpoczywać:-)

Sugar jejku jak Ty to robisz ze synek tyle śpi???????? mama niedobra pewnie mu coś dokłąda do kolacji hehehehehehehehe:-)

Ladina jak się czujesz? zresztą po co pytam...pewnie masz juz czasami dosć brzuszka:-(

Lilka proszę czytać uważnie heheh Waszka napisała ze chce już swojego Mateuszka po drugiej stronie brzuszka:-)

Waszka witaj pisze z nami częśćiej:-)

Kathe postanowiłam że pójde położe sie na łózeczko i jej powiem rób ze mną co chcesz:-) heheh
to moja kumpela (tzn. pracowała obok mojej firmy i przed ciażą spotykałysmy się w przerwach na fajeczce (wiem wiem jestem niedobra że paliłam:-)ale to tak okazjonalnie;-) )

Mirka własnie ciekawe jak Misia:-) coś sie nie odzywa:-) a po jutrze juz swojego malucha bezie tulić:-) ale ma fajnie............

buziole mamcie:-) nudzę sie dalej:-) kapcia naprawiłąm:-) panowie wulkanizatorzy się śmiali ze baba w ciąży i kapcia złapała:-) świntuchy:-)

witajcie
ja wpadłam sie zameldowac ze jestem i zyje
dzis caly dzien latam i załatwiam nie ma czasu nawet usiąśc
dzis byłam u gina,wyniki dobre i mowil ze Dorian jest już blisko.
Buzka uciekam na obiad i pozniej odebrac brykę mojego synka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry