waszka
Listopadowe mamy'07 Waszka
Dzieki za przywitanie :-)!!
W brzuszku nosze malego rozrabiake;-), bedzie mial na imie Mateusz. Nigdy bym nie pomyslala, ze wybor imienia dla dziecka jest taki trudny
.. Zaangarzowala sie cala moja rodzina, a przez to mielismy z mezem niezly metlik w glowach. To bedzie pierwszy wnuczek i stad tyle zamieszania
. Podjelismy jednak iscie meska decyzje i postawilismy na Mateuszka
.
Ma sie to nasze Malenstwo urodzic sie 4 listopada:-):-)
Juz sie nie mozemy doczekac!! Bylam dzis u lekarza, zrobili mi KTG, wiec slyszalam bicie tego malego serduszka
, to zadziwiajace jaki to ma wplyw na samopoczucie, normalnie pelnia szczescia!!
!!
W brzuszku nosze malego rozrabiake;-), bedzie mial na imie Mateusz. Nigdy bym nie pomyslala, ze wybor imienia dla dziecka jest taki trudny

.. Zaangarzowala sie cala moja rodzina, a przez to mielismy z mezem niezly metlik w glowach. To bedzie pierwszy wnuczek i stad tyle zamieszania
. Podjelismy jednak iscie meska decyzje i postawilismy na Mateuszka
.Ma sie to nasze Malenstwo urodzic sie 4 listopada:-):-)
Juz sie nie mozemy doczekac!! Bylam dzis u lekarza, zrobili mi KTG, wiec slyszalam bicie tego malego serduszka
, to zadziwiajace jaki to ma wplyw na samopoczucie, normalnie pelnia szczescia!!
!!
:-).
mi tez sie podoba to imie. I jakos nie slyszalam w srod znajomych tego imienia. Kto Ty czy 2 polowka wpadla na to imie?? ;-) W szpitalu jak lezalam to same Kacperki sie rodzily
;-)