reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzieki za przywitanie :-)!!
W brzuszku nosze malego rozrabiake;-), bedzie mial na imie Mateusz. Nigdy bym nie pomyslala, ze wybor imienia dla dziecka jest taki trudny:eek::eek:.. Zaangarzowala sie cala moja rodzina, a przez to mielismy z mezem niezly metlik w glowach. To bedzie pierwszy wnuczek i stad tyle zamieszania:tak:. Podjelismy jednak iscie meska decyzje i postawilismy na Mateuszka:happy2:.
Ma sie to nasze Malenstwo urodzic sie 4 listopada:-):-)
Juz sie nie mozemy doczekac!! Bylam dzis u lekarza, zrobili mi KTG, wiec slyszalam bicie tego malego serduszka:-D, to zadziwiajace jaki to ma wplyw na samopoczucie, normalnie pelnia szczescia!!:-D:-D!!

reklama
Witam!
Women skąd ty masz tyle siły żeby tak latać. Ja to bym tylko leżała i spała

Elbra jak ma sie swoją działalność to czy sie chce czy nie chce czy ma sie siły czy nie ale niestety trzeba przy tym toche sie nabiegać,szczególnie gastronomia.

Ja po obiadku,i po wyprasowaniu pościeli i baldachimu zabieram sie za siebie musze sie ubrać i pomalować i czekam na kumpelkę porywa mnie gdzieś do miasta.
;-)

Ps.Ciekawe jak tam Misia,jutro ma rodzić:szok:

Sabina, Kathe dzięki za wsparcie. Ja też mam nadzieję, ze to tylko jakaś głupota, którą wytną i będzie po sprawie. Dzisiaj ma dzwonić ginka mojej mamy z tymi wynikami, więc czekam z niecierpliwością.

Larvunia, nareszcie jesteś. Odpoczywaj sobie teraz, nie przemęczaj się i będzie dobrze:-)

Lilka przypomnij mężowi. Chociaż ja kiedyś swojemu o urodzinach przypominać zaczełam dwa tyg. wcześniej, a ten dziad nawet nie zadzwonił do mnie w ten dzień. Później aż do jego przyjazdu nie odbierałam telefonów od niego, tak mnie wkurzył;-)

czesc dziewuszki :-D

pati wiec bedzie dwoch Marcelkow :-D Kiedy nastapila ta zmiana imienia, kurcze duzo sie dzialo widze jak mnie nie bylo :blink: mi tez sie podoba to imie. I jakos nie slyszalam w srod znajomych tego imienia. Kto Ty czy 2 polowka wpadla na to imie?? ;-) W szpitalu jak lezalam to same Kacperki sie rodzily :blink:

waszka witaj kochana
misia co tam u Ciebie?

Hej laseczki!

Jutro idę do szpitala, więc cały dzień zapinałam wszystko na ostatni guzik w chacie ;-) poza tym dużo czasu spędziłam z moim starszym synkiem, bo ten jakby przeczuwał, że mnie nie będzie kilka dni i dzisiaj się do mnie tulił i mówił co chwilę "mamo koch" - słodziak z niego, potrafi mnie jednego dnia wkurzyć a drugiego na maksa rozczulić :laugh2:

Tak więc torba spakowana, dla mnie i dla Igora, nawet mężowi posmażyłam kotlety mielone, żeby nie umarł z głodu jak mnie nie będzie ;-), muszę teraz spakować Wika na te dni do moich rodziców i wszystko gra...
marzy mi się romantyczny wieczór ale nie wiem czy mąż będzie miał siłę, właśnie wrócił z uczelni i wygląda na zmęczonego... :-p;-)

Buziaki moje kochane, trzymajcie kciuki za mnie i za Igora w piątek między 8:00 a 12:00 ;-) jak tylko złapie telefonik w łapki to wyślę paru z Was sms'a, co mi się urodziło ;-)

reklama
pati wiec bedzie dwoch Marcelkow :-D Kiedy nastapila ta zmiana imienia, kurcze duzo sie dzialo widze jak mnie nie bylo :blink: mi tez sie podoba to imie. I jakos nie slyszalam w srod znajomych tego imienia. Kto Ty czy 2 polowka wpadla na to imie?? ;-) W szpitalu jak lezalam to same Kacperki sie rodzily :blink:
tak ,tak kochana będziemy obie Marcelków miały:tak:
oczywiście ja wpadłam na to zeby tak ochrzcić syneczka
olśniło mnie w aucie gdy jechałam w radio jakiś Marcel mówił
miał taki zajeb... głos ze chciałąm wiedzieć jak na imię ma
no i stało się:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

misiu....Kochana,kciuki za Was trzymamy:-)
cudowne to ze już zaraz będziesz tulić Igorka
całuję mocno i przytulam:-)
duża buzia dla Was;-);-):tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry