reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzień dorby mamcie:-)

Anulka Ty poszłaś spać o 2 a ja o 2.13 dokłądnie się obudziłam:-( masakra:-(

wczoraj wieczoram zaatakował mnie pierwszy raz w mojej ciaży zarabiście twardy brzuch dosłownie cały:-( masakra poprostu:-( + ból jak na okres:-) zjadłam nospę sztuk 1:-) ale nic nie pomogło:-) wiec leżałam....w końcu usnęłam na chwilkę...obudziłam sie brzuch dalej twardy jak skała ale skurczy nie :-) chyba nie :-) ja sie nie znam hehehe potem trohę przeszło no i w nocy powtórka z rozrywki...o masakra:-(

Misia powodzenia życzę:-) jutro już tulić maluszka bedziesz:-)
Anineczka hehe coś sie mezus nie moze zdecydować na imie:-) a Ty bidulko dalej chora:-(
Sugar następna z jakimiś przypadłościami brzuszkowymi;-) ja w sobote bedę pokazywała gdzie i co wkrecać:-)
kurde łóżeczko mi stoi na środku salonu bo nie ma meżuś z kim przemeblować sypialni:-) no to w sobote się zacznie:-) pokazywanie:-)
Larvunia ja wczoraj na 2 piętro 4 razy tam i spowrotem... i też juz miałam dośc...:-(

kończe śniadanko :-) i za chwilke kaweczka a potem jakieś małe zakupki trzeba zrobić bo pusciutko w lodóweczce:-)

reklama
dzien dobry mamusie
u mnie nie jest duzo lepiej ........gardlo mnie dalej boli
na szczescie tylko gardlo wiec moze chorobsko sie nie rozwinie

misia: powodzenia
sabina_p : wspolczuje nocki
anineszka : kuruj sie bidulo .......lacze sie w bolu gardla

Lilka wszystkiego najcudowniejszego:tak:
i oczywiście żeby mąż pamiętał;-)​

slonecz.jpg

czesc :-D

a ja juz po sniadanku, kaweczce i spacerku z pieseczkiem :-D
milego dnia kochane!!!

misia trzymam kciukasy nadal :-p:-D
lilka WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO BY SIE SPELNILO!!! Buziaki!!!

No ja już nie śpię od prawie dwóch godzin, tylko najpierw trochę posiedziałam z mężem zanim do pracy poszedł a później śniadanko i nadrabianie zaległości w czytaniu bb ;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry