reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam!!!
ja juz w domku, rano najpierw badania-siusiu i morfologia a potem uczelnia-naszczescie tylko jedne zajecia bo padam dzis, jestem po nieprzespanej nocy, mala szalala, nie dala mi lezec ani na jednym ani na drugim boku bo wtedy kopala:baffled::sorry2: spalam na plecach cala noc ,myslalam ze mi kregoslup przywarl do lozka:sorry2:tragedia.
Lilka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!:tak:

eee... jakos leci co kobitki....
women sen to zdrowie, dobrze Ci zrobi :blink:

kurcze znowu siedzialam sobie w pokoiku malego i zastanawialam sie jak to bedzie... juz bym chciala go miec przy sobie a nie w sobie :-D Wiecie co stwierdzilam ostatnio? Ze koncowka ciazy jest najgorsza. Te poczatkowe mdlosci i zmiany nastrojow chowaja sie do dotychczasowych dolegliwosci. A myslalam ze poczatki sa trudne tylko a pozniej jakos leci i czeka sie na rozwiazanie. Niestety nie, teraz jest najgorzej i jak zauwazylam kazda juz nazeka. Jest strasznie ciezko cokolwiek robic. Czlowiek sapie juz jak tylko cos zacznie robic i te ograniczenia ruchowe sa dobijajace. No nic tylko czekac na rozwiazanie :-D Chcialabym juz urodzic!

Ide wciagnac sobie banana z kawusia :-D ...do pozniej :*

larvunia a ja mysle ze gorzej bylo na poczatku ciazy- mdlosci i ta niepewnosc strach o malenstwo zeby nic sie nie stalo-teraz oczywiscie tez jest strach ale juz wieksza mobilizacja zeby dotrwac w tych wszystkich niedogodnosciach jakie niesie za soba koncowka ciazy:blink: mysle juz tylko o tym kiedy zobacze malenstwo i zeby bylo zdrowe:tak: Tez juz nie moge sie doczekac, boje sie jak cholera porodu i pierwszego spotkania z malenstwem ale chec przytulenia mojego dziecka jest silniejsza:tak:chce juz je zobaczyc cale i zdrowe

no witam kochane!!
2 dni mnie nie bylo wiec sie melduje :tak:, no i troche czasu mi zajelo nadrobienie zaleglosci:zawstydzona/y:

Lilka-wszystkiego na,naj,naj i spełnienia marzen w dniu urodzin

waszka-witam cie rowniez serdecznie,ja rowniez jestem tu od niedawna-ale zaufaj dobrze jest miec taka odskocznie i pogadac z laskami ktore przezywaja to samo:tak:

Kochane mamuski-od 2 dni nie mialam weny, no i poznalam co to sa bole przedporodowe-gdybym nie wiedziala,ze istnieje cos takiego,to bylibysmy juz w drodze do szpitala hehehe!!!
dzisiejsza nocke mam przespana-wiec jestem zadowolona-obiadow nie gotuje,bo ostanio jak sie rozpedzilam to na caly tydz. przygotowalam-a bigosiku nagotowalam tyle,ze musialam pomrozic-chyba w sobote rybke po grecku znowu zrobie(chociaz byla w zeszlym tyg)-mam tylko nadzieje,ze domownicy sie nie zbuntuja-chociaz powinnam wyjsc z zalozenia,ze powinni sie cieszyc ze gotuje nie??
dobra laski,bo ja mam tyle na glowie,a obijam sie strasznie-pranie mam posegregowane-ale nie wstawione-w brzuszku nam burczy,no i mam akcje z szukaniem mieszkania-bo dalam wypowiedzenie-no i jeszcze zakupy-wiec pewnie do pozniej :-p

Witam...
my wczoraj poszlismy spac po 5-tej...:szok::szok::szok:

...obudzilismy sie dzis k.11-tej, choc nadal czuje sie zakrecona...
mezulek juz pojechal do firmy, dzis ma mniej drukowania - k.4 godzinek;-);-);-) wiec mysle, ze k.17-tej skonczy...

ja moze k.15-tej pojde na spacerek - jak nie bedzie padac - i go odwiedze w firmie i razem wrocimy:-):-):-)

Lilka wszystkiego naj, naj, naj

a tak wogole kochane to jak zblizajace sie terminy??U mnie do 1 lis. juz nie dlugo-no i spuchnieta juz jestem jak cholera-moje palce wygladaja jak u king-konga,hehehe!!
rano nie moge ich wogole zgiac-jak pisze to sie troche prostuja-dobra teraz juz na serio lece,buzka,pa!!:-D

reklama
Asix ja Ci powiem że nie jestem spuchnieta nic a nic:-) odpukać narazie przynajmniej:-) w obrączce chodze dalej:-) jedynie pierścionek ściągnęłam bo troszke mniejszy niż obrączka:-) także przynajmniej z tym mam spokój:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry