reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
women czuje sie o niebo lepiej, juz nie lykam tych wstretnych lekow... no i w koncu moge sie ruszac a nie ciagle lezec :tak:;-) w domciu odzylam :-D
misia kochana 3maj sie cieplutko! ale masz fajnie.... Oczywiscie bede trzymac kciukasy :-D
pati heheehheheh.... imie na glos wzielas ;-):-D Ciesze sie, ze moj synus nei bedzie mial jako jedyny takie imie. U mnie tez to ja zdecydowalam sie na to imie. Zobaczysz Marcelki nie tylko glos maja zaj...sty :-p:-D Wogole sa cali zajeb..ci :zawstydzona/y::-D:-D:-D bo to w koncu nasi mali faceci beda prawda :-D

reklama
Misia.. Powodzenia!!:-) Podziwiam Twoje opanowanie, te kotleciki dla meza itd.. :-):-D.

Kurcze, wam tez tak ciezko sie spakowac?:confused: mam juz co prawda czesc rzeczy w torbie, ale nie wkladam reszty, tak jakby to mialo byc zaklecie (moze porod sie wtedy nie zacznie:tak:). Wiem, ze to glupie, ale jakos mi pomaga;-).

Witam Kochaniutkie...

Misiu, trzymam kciuki za piatkową cesarkę:tak::tak::tak: ...super - Igorek juz w piatek bedzie z Wami:-):-):-) ...buziaczki i czekamy na relacje:tak::tak::tak:

Larvuniu, witaj, ciesze sie, ze jest oki:-)

Pati, jak okienko balkonowe - lśni?? A Marcelek dalej sie nie spieszy...?

Women, jak wypad na miasto? A tak swoja droga to ja tez Cie podziwiam za to wszystko, jestes silna i super sobie radzisz:tak::tak::tak: Wozeczek juz odebrany??

Ja dzis caly dzionek bylam bez internetu... jakas usterka... dopiero teraz usuneli i jakos smiga:wściekła/y::wściekła/y:
w dodatku caly dzien sama... mezus w pracy, no i doszlo tyle roboty, ze wpadl ok. 21 zjadl i pojechal drukowac... (mamy drukarnie - nie wiem czy pisalam...) ...bo oczywiscie wszyscy, wszystko chca na wczoraj... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no ale coz - klient nasz pan...

czuje sie byle jak ciagle mi slabo... teraz jeszcze brzusio zaczal cmic... nie wiem:zawstydzona/y::zawstydzona/ y::zawstydzona/y: w dzien pospalam kilka godzin, a teraz nie chce mi sie klasc - chyba poczekam na swoja polowke:tak::tak::tak:

buziaki:tak::tak:

pati a tak wogole nie powinnas juz rodzic?? :laugh2: W szpitalu lekarze mowili, zeby z mezami pod prysznic chodzic bo sperma niby dobrze dziala na porod :-D ...heheheheh....
u mnie nie działa:-p
w poprzedniej ciąży też nie działała;-)
a jeśli o imię chodzi to Marcelek jest najpiękniejsze:laugh2::laugh2::laugh2:

anulka...okienko lśni,podłogi umyte
w domku wszystko posprzątane a mój mały grubasek nie ma zamiaru z brzuszka wychodzić:-(:-D:cool2:

dobrej nocy kochaniutkie :blink:

bylam wlasnie z pieskiem na dworku... mezus dzwonil ze juz jedzie z pracy i chcialam go przywitac z pieseczkiem na dole... no i to chyba byl moj blad. pies nam zwial za innym pieskiem (bawic sie chciala skubana) no a za rogiem mam ulice ruchliwa bo tiry przemykaja. Strachu sie najadlam... Mezus zlapal ja w koncu ..., na 3 pietro do domku ssapalam sie i teraz mnie cos kluje w kroczu :dry: i mam twarde podbrzusze.... chyba nie bede rodzic co... :confused::-D ehhh...

jeszcze raz dobrej nocy :***

ale nie wkladam reszty, tak jakby to mialo byc zaklecie (moze porod sie wtedy nie zacznie:tak:). Wiem, ze to glupie, ale jakos mi pomaga;-).
Oj to ja zaczne przepakowywac te moje torby,bo juz bym chciala urodzic :laugh2:
A tak wogole to witaj Waszko na naszym wateczku :cool2:

Misiu trzymaj sie kochana.Nie tylko w piatek bede trzymac kciuki.Juz zaczynam :cool2:
Larvuniu witanko.Nie ma jak w domciu,co nie?

Przepraszam,ze nie odpisze kazdej z was z osobna,ale tyle piszecie,ze nie dam rady spamietac:dry::-D
Na swoje usprawiedliwienie mam...ciaze :laugh2::-D

Dzis rano wstalam z wielka klucha w gardle,uhhh juz dawno mnie tak nie bolalo:wściekła/y:
Ale biore te moje hall-sy i plukam gardziolko Tantum Verde.
Boje sie tylko,zeby na porodowke nie isc z chorobskiem:szok:
Ale babcia mnie rozpieszcza,dzis wstalam po 11:00. Rano zabiera Anatolka i daje mi sie wyspac.Kofana jest.
No i pierozki mi zrobila wczoraj...pychotka:-)

No i mam dylemat...mojemu malzowi totalnie odwidzialo sie imie Alexander :szok::dry::wściekła/y:
Sam wymyslil a teraz kombinuje...

Ja Chce cos na A lub M.
Ide szukac:dry:

misia sciskam i wracaj szybko :-)

ja dzisiaj mam totalny zjazd formy
wkrecalam ( no moze pokazywalam gdzie wkrecac ;-)) rozne polki i inne duperelki ktore lezaly i sie kurzyly
mala jakos dzisiaj ma straszna faze na krecenie sie i jakos muli mnie w zolądku
chyba zaraz udam sie spac:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry