reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
czesc mamuski!:-)

oj cos widze ze choroba dopadla na koncowke ciazy, zdrowiejcie szybko!:tak:
mnie to nic nie bierze z tych rzeczy, maz juz byl chory a ja nic;-)zadko choruje, chyba bylam dobrze zahartowana jak bylam mala;-):-p

bira dopiero przeczytalam o twojej mamie, qrcze mam nadzieje ze to okaze sie zwyklym malym niegroznym guzkiem. Daj znac jak przyjda wyniki i glowa do gory!trzymam kciuki za twoja mame:tak:

sabina czekam na zdjecia kacika dla maluszka:tak:

larvunia i sugar meldowac sie!:tak:;-)

Nuuudzi mi sie strasznie:cool::cool:
nie mam weny do pisania mojej pracy mgr ,nic mi sie nie chce, juz chcialabym tulic malenstwo!!!jeszcze tylko miesiac:-)misia zazdroszcze ci-ty juz za dwa dni:blink:

czesc kochane!!
ja nadal w dwupaku :blink: Wczoraj wrocilam ze szpitala. Jestem w domciu i jakos wiecej mam energii niz w tym szpitalu. Tam tylko spalam i lykalam tabletki ffuuu... ciagle mdlosci itp. Wczoraj wpadlam do mojego domku pelna energii. Jeszcze sie przeciez nie nacieszylam nowym domkiem bo po 2 dniach mieszkania wyladowalam w szpitalu przeciez :dry: ale teraz to nadrobie. nie przemeczam sie kazdy ruch sprawia mi trudnosci. Chodze jak kaczka juz... i sie strasznie rozleniwilam tym ciaglym lezeniem w szpitalu. Nie pozwalali tam nawet spacerowac po korytarzu :dry: Ciagle lezalam. Az teraz tak dziwnie mi.. hi hi hi... Ale o wiele lepiej. Leki mi odstawili te na podtrzymanie, mam czekac cierpliwie na porod w domciu. Jak cos sie zacznie dziac to dopiero do szpitala. A ja czuje sie tak w miare :laugh2: da sie funkcjonowac. No i najwazniejsze ze w domu jestem a nie w szpitalu. No ciekawe kiedy urodze..... niby przez te 2 tyg nic sie nie dzialo, zadnego powiekszajacego sie rozwarcia a ni nic. No maluszek chyba bedzie o czasie a nie szybciej :blink: Chociaz wg USG to jestem w 38 tyg.... ,hmm... no zobaczymy.

odezwe sie pozniej kochane, ciesze sie ze jestem z Wami tu net nie szfankuje:blink: bede wiec czesciej. Buzka!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry