Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi przed zabiegiem kazali usunąć nawet bezbarwny, bo twierdzili że czasami bezbarwne też mają jakiś połysk lub odcień i lepiej żeby ten raz się poświęcić więc raczej tipsy odpadająAha!!!!!
No i pytałam wczoraj polozna odnośnei paznokci, bo tez zdjełam tipsy, ale okazuje sie, że mozna miec np pomalowane paznokcie bezbarwnym lakierem wiec i żelem bezbarwnym pewnie tez mozna. BYLE płytka paznokcia była w naturalnym kolorze, a nie zakryta.
niby nie mozna miec do porodu tipsow...ale ja sobie jakis czas po porodzie zrobie:-)bede uwazac aby malca nie zagrapac:-)
p.s. Klaudzia ja tez moge przyjsc do ciebie na pazurki??;_)
madziek- ja tez ide dzis pierwszy raz na szkloe rodzenia
klaudzia- a ty bylas juz moze tutaj na tej szkole?wybierasz sie w ogole?

zadzwonie tam moze dzisiaj zobaczymy co powiedza, ale slyszalam ze te szkoly sa marne tutaj i wogole moje zajecia bylyby o 2:30 i w jaki sposob ja mam niby przyjsc z mezem jak pracuje 

Ja Wam tez wspolczuje lykania tych lekarst, ale czego sie nie zrobi dla urodzenia zdrowego dzidziusia...
U mnie samopoczucie dobre, choc kiepsko spalam. Ja tak sypiam w kratke. Jedej nocki super, drugiej gorzej...
Brzuch mi czesto twardnieje, macica sie stawia-tak chyba na to mowia. Szczegolnie popoludniami. Mam wtedy tez skurcze, bezbolesne ale uciazliwe. Jutro mam wizyte i mam nadzieje, ze tym razem gin mnie zbada, bo ostatnio tego nie zrobila...
Przed 15minutkami powiesilam pierwsze pranko dla dzieciatka-biale ciuszki rozmiar 56-68. Moze to i wczesnie, jeszcze mam 2 miesiace, ale ja nie mam suszarki w lazience ani miejsca aby jakas postawic(dopiero myslimy aby powiesic jakas przy suficie)i musze skorzystac z pogody aby mi wszystko poschlo. A zanim wypiore i wyschna wszystkie rzeczy to troche minie-pewnie ze 3-4 tygodnie, bo przeciez w miedzyczasie musze prac nasze rzeczy...Poza tym babcia mnie postraszyla troche(choc to oczywiste), ze porod moze byc wczesniej, a podobno drugie i nastepne dzieciaczki lubia rodzic sie wczesniej niz starsze rodzenstwo...U mojej mamy sie sprawdzilo. Ja bylam w terminie, rok modszy brat to miesieczny wczesniak, siostra urodzila sie w 6miesiacu-zmarla niestey, i najmlodszy brat spieszyl sie od 7miesiaca, ale udalo sie g przetrzymac do 2.5tyg przed terminem...wiec na 100% chce byc gotowa ze wszystkim za miesiac najpozniej.
Mam nadzieję, że to takie jednodniowe 
faktycznie uczucie okropne, ręka bezwładna i żeby ją podnieść musiałam pomóc sobie drugą, porażka.
W sumie wcześniej jadałm lody, więc chyba mu zasmakowały wody i sobie popił hehhe