• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
Moze nie tak to napisałam Madziek, ale własnie mi chodziło o to, że jakos mało, albo my mamy tak duzo. Przez ponad miesiac mamy 12 spotkan po 2godz.

:-D a to nie skumałam :zawstydzona/y:;-) Mi i tak najbardziej zależy na zajęciach z oddychania.
U nas puki co szkoła rodzenia jest bezpłatna, może dlatego zajęć jest mniej jak u Ciebie? Ale od października mają pobierać opłatę 150 zł, ale jeśli ciężarna chodzi i płaci za te zajęcia to już nie płaci za poród rodzinny, bo u nas w szpitalu kosztuje 150 zł.

xxxklaudziaxxx to jęsli można to ja też ten artykuł poproszę bosastopka@gmail.com
Dziękuję!

Wczoraj byłam w przychodni w związku z moją niedoczynnością nadnerczy (która w ciąży zmieniła się w nadczynność :-)) i spotkałam swojego gina. Powiedział, że jeśli nic nie boli już, a brzuch się nie stawia, skurcze przeszły to można próbować wstawać. Tak się ucieszyłam, że szok no i dziś pierwszy raz poszłam na 10 minutowy spacer wkoło bloku :-) Przy okazji do biblioteki. Było super!!! Brzuszek się nie zbuntował i nic nie boli. Tylko zmęczyłam się i spociłam jakbym w maratonie jakimś biegła :-)!! No, może jednak Kropeczka postanowiła posiedzieć u mamy dłużej ;-)

poszlo :) powinnas juz miec na poczcie. super ze juz mozesz troszku ruchu miec :) spacerki napewno dobrze wam zrobia :-)

Klaudia Ty tak nie zapraszaj bo jak wszystkie Ci sie zwalimy na ten masaz to zobaczysz:-):-):-):-):-)daleko od Londynu mieszkasz??Bo skusila mnie Twoja propozycja??czy mozna doleciec do Ciebie??:cool2::cool2::cool2::cool2:

Nie ma problemu hehe :-) od Londynu jakies 2,5 godzinki drogi autostrada. droga bardzo prosta no ale jednak, chyba ze wyladujesz w east midlands to 15 minutek do mnie :-)

Ciekawe co u Kaśki K??? Mam nadzieję, że wszystko u niej i dzidzi o.k., jak któraś z was coś wie, bo z nią kontakt to dajcie znać.

tez jestem ciekawa ;-)

klaudzia ja ból głowy leczyłam smarując skronie amolem ale nie wiem czy u Was jest cos takiego.... miałam bóle codziennie przez tydzien gdyż mam skłonności do migren i zeby nie brac tabletek-bo wiem ze jakies tam można- smarowałam sie amolem i przechodziło....

klaudzia ja ból głowy leczyłam smarując skronie amolem ale nie wiem czy u Was jest cos takiego.... miałam bóle codziennie przez tydzien gdyż mam skłonności do migren i zeby nie brac tabletek-bo wiem ze jakies tam można- smarowałam sie amolem i przechodziło....

wiesz tego nawet bolem nie idzie nazwac... to takie okropne "cmienie" i niskie cisnienie, jakby ktos polozyl ci cos ciezkiego i obwiazal mocno cala glowe, ale pochodze po sklepach i poszukam, moze akurat cos znajde...

wspólczuje Ci ale jak bedziesz miała okazje to kup sobie... ból głowy to dla mnie normalnośc można powiedziec miałąm taki okres w swoim życiu ze w miesiacu tylko pare dni miałąm bezbolesnych a pozniej wykryli migreny.....

reklama
wspólczuje Ci ale jak bedziesz miała okazje to kup sobie... ból głowy to dla mnie normalnośc można powiedziec miałąm taki okres w swoim życiu ze w miesiacu tylko pare dni miałąm bezbolesnych a pozniej wykryli migreny.....

ja nigdy nie mialam boli glowy, dopiero jak zaszlam w ciaze, owszem raz na jakis czas mnie zabolala, ale bardzo zadko i przechodzilo po tabletce. no ale takie juz uroki ciazy... zniose to :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry