Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisalam do niej na priv, moze sie odezwie ;-) miejmy nadzieje ;-)
A czy ktoras z Was ma kontakt z Milencia???? Pisalam do niej na priv tez ale sie nie odzywa? Wiem ze miala problemy w ciazy, mam nadzieje ze wszystko ok u niej.

....ja nieccheeee
dziewcyzneczki...
Dziekuje bardzo za te miłe i cieplutkie slowka!!!!!!!!!
az mi sie lezka w oczodole kreci....
jutro jade na nastpena kontrole.....lekow dostalam mase.....wiec jak cos to chyba jutro zostane w szpitalu...znowu.....ja nieccheeee
buzka;0
witaj po tak dlugiej przerwie:-)ale chyba nikt nie zauwazyl ze cos napisalaswitam serdecznie po baaaaardzo dlugiej przerwie
mam nadzieje ze u Was kochane wszystko w porzadku tak jak i u mnie
nie staram sie nawet nadrobic zaleglosci bo jest to prawie nie mozliwe(z braku czasu)
bede teraz na bierzaco podgladac co sie u Was dziejewidze ze co niektore tak jak np dudziakowa maja juz pierwsze skurcze itd za soba ,no to juz powoli nadchodzi czas na nas
Dudziakowa trzymaj sie i oszczedzaj,trzymam kciuki
pozdrawiam Was serdecznie![]()

Zauwazyl, zauwazyl...tylko umknelo mi przywitaniewitaj po tak dlugiej przerwie:-)ale chyba nikt nie zauwazyl ze cos napisalas![]()

oj, bo wszyscy się przejęli dudziakową i wszystko inne nam po prostu umknęło.witaj po tak dlugiej przerwie:-)ale chyba nikt nie zauwazyl ze cos napisalas![]()
zaraz cię opieprzę !!!!A mi wlasnie brzusio twardnieje i znowu mam skurcze...pewnie przez ta wyprawe do ciuchbudy, prasowanie i wieszanie prania(a jeszcze jedna pralka konczy sie prac). Czy jak biore te leki na wstrzymanie to dodatkowo moge brac nospe? Dr mi mowila w szypitalu jak bylam sie pytac o liste rzeczy, ze do 10razy na dobe te skurcze sa ok. Ja ostatnio mialam mniej a rozwarcie sie robilo, wiec sama nie wiem. Wolalabym poratowac sie nospa...