reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witajcie! Ja tylko na chwileczkę. Jesteśmy już z Malutką w domku. Jest przesłodka :-) Musimy wszystko sobie poukładać, dopiero wtedy wejdę na dłużej na BB. Życzę nierozpakowanym szybkich porodów. Trzymam za Was kciuki.

Pozdrawiam

reklama
Witajcie! Ja tylko na chwileczkę. Jesteśmy już z Malutką w domku. Jest przesłodka :-) Musimy wszystko sobie poukładać, dopiero wtedy wejdę na dłużej na BB. Życzę nierozpakowanym szybkich porodów. Trzymam za Was kciuki.

Pozdrawiam
kochana to dobrze że już w domku jesteście :tak:
Musisz wkleić zdjęcia bo czekamy żeby poidziwiać:happy:
a jak sobie radzisz?? wszystko ok???

no właśnie nic nie zamierzają:wściekła/y:
idę chyba do gp w pon i sama się uproszę o szpital... właśńie o tym pisałam na listopadzie.... bo już mnie to wkurza.... mam skurcze co 10 min non stop.. a oni mnie ku$%$# nawet nie zbadali:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tyle że się dowiedzałam że wszystko ok i jak mi wody odejdą to mam prosto do szpitala jechać..
a jak będę miała bóle to mam zadzwonić!!! Wyobrażasz to sobie??!!
Kam
Tu już nie ma żartów - pakuj się do szpitala, niech cie do ktg podłączają i zaczynają w końcu coś robić! Jesli bedziesz miała problem z przyjęciem powiedz że nie czujesz lub słabo czujesz ruchy dziecka. Niech się ruszą bo to juz naprawdę pózno. W Galway reagują max 10 dni po terminie. :eek:

kamcia ty się słuchaj koleżanek i lepiej jedź o jakiegoś szpitala i im naściemniaj oby tylko cię przyjeli na oddział i przynajmniej zbaali i zrobili ktg.

widzę że przez weekend więcej jest aktywnych mamusiek co już urodziły i jak weszłam i zobaczyłam tyle wątków aktywnych to się zdziwiłam :))
a te co jeszcze z brzuszkami to siedzą cichutko :))
ja właśnie wróciłam z imienin kuzynki, wcześnie ale zbyt długo bym nie wytrzymała. Na dodatek jeszcze mąż by mi się opił :))

najgorsze że masz ciągle skurcze. Iza tak miała i okazało się że miała za dużo wód i nie chciało dzidzi zejść do kanału i dlatego nic nie postępowało dalej.
a właśnie jaki masz termin z om??

reklama
to wg om też już po terminie. Tyle że nie tak dużo. Ja bym się kierowała tym z om. Chyba że miałaś dłuższe okresy niż 28 dni to bym się nie przejmowała. I poczekała do poniedziałku :))

Do góry