dzieki dziewczyny za odpjestesmy po 15 minutach werandowania
mam jeszcze pytanko po "powrocie" zmywacie kremik na kazda pogode? musze sie upewnic
![]()
Ja bym nie zmywała.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzieki dziewczyny za odpjestesmy po 15 minutach werandowania
mam jeszcze pytanko po "powrocie" zmywacie kremik na kazda pogode? musze sie upewnic
![]()
ja też:-):-):-):-)ja chcę Wakacje!!! chcę poleżeć na białym piasku i wykąpać się w ciepłym morzu!!!! żeby było jasno i ciepło!!!

a potem mega przyśpieszenie czasowe i ciepełkie lato i wakacje i w moim przypadku góry, góry !!!!!!!!!!!;-);-);-);-)

Kocham zimę
Teraz się zdrzemnął na szczęście.
Nie chcę mu skrzydeł podcinać, ale mały na razie myśli tylko o cycu i pampersie;-)świeczkę w pępek14.12 nasz Szkrabek ma miesiąc, śmiełam się, że z tej okazji na cycu sto latek powinnam chyba napisać tylko zastanawiam się, gdzie świeczke walnę heheheheh :-):-):-)

14.12 nasz Szkrabek ma miesiąc, śmiełam się, że z tej okazji na cycu sto latek powinnam chyba napisać tylko zastanawiam się, gdzie świeczke walnę heheheheh :-):-):-)

, a troche nas bylo 14.11 nie???
no mi tez rosna te nasze szkrabiki:-)u mnie jutro miesiac... jak szybko zlecialo