reklama

Listopad 2009

reklama
Ja mialam zelazo, ale go odstawilam, bo ani ja ani moj synek nie moglismy sie normalnie wyproznic po nim :zawstydzona/y: no i troche z lenistwa... hehe jakby to strasznie duzoo czasu mialo zajac :-D
Ja cala ciaze bralam zelazo i po urodzeniu tez, az zrobil mi lekarz morfologie i juz teraz nie biore bo mam dobre wyniki, tylko feminatal lykam :happy:
Zelaza jest duzo wmiesach, warzywach, sokach z buraka i nie trzeba go przyjmowac tylko w tabl.

Tez tak miałam pomimo ze w ciazy nie byłam spuchnieta. Nogi miałam jak balony i bardzo sie pociłam, w nocy budziłam sie cala mokra a na brzuchu miałam wode. SZKODA ze mi nikt nie powiedział, ze to normalne........:wściekła/y: bo ja sie strasznie zamarwiałam. Te pocenie to wywalanie wody z organizmu a nogi nie wiem taka opuchlizna poporodowa. Jestes 9 dni po porodzie wiec to co sie dzieje u Ciebie to norma :tak:

też biore ascofer i w przyszlym tyg. musze zrobić morfologie, a przez cala ciąże nie brałam, bo mialam rewelacyjne wyniki. Ale faktycznie ten lek zatwardza, za to piwo Karmi, niby dobre na laktację, działa wręcz przeciwnie:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry