• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Ja mialam zelazo, ale go odstawilam, bo ani ja ani moj synek nie moglismy sie normalnie wyproznic po nim :zawstydzona/y: no i troche z lenistwa... hehe jakby to strasznie duzoo czasu mialo zajac :-D
Ja cala ciaze bralam zelazo i po urodzeniu tez, az zrobil mi lekarz morfologie i juz teraz nie biore bo mam dobre wyniki, tylko feminatal lykam :happy:
Zelaza jest duzo wmiesach, warzywach, sokach z buraka i nie trzeba go przyjmowac tylko w tabl.

Tez tak miałam pomimo ze w ciazy nie byłam spuchnieta. Nogi miałam jak balony i bardzo sie pociłam, w nocy budziłam sie cala mokra a na brzuchu miałam wode. SZKODA ze mi nikt nie powiedział, ze to normalne........:wściekła/y: bo ja sie strasznie zamarwiałam. Te pocenie to wywalanie wody z organizmu a nogi nie wiem taka opuchlizna poporodowa. Jestes 9 dni po porodzie wiec to co sie dzieje u Ciebie to norma :tak:

też biore ascofer i w przyszlym tyg. musze zrobić morfologie, a przez cala ciąże nie brałam, bo mialam rewelacyjne wyniki. Ale faktycznie ten lek zatwardza, za to piwo Karmi, niby dobre na laktację, działa wręcz przeciwnie:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry