Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja chcę Wakacje!!! chcę poleżeć na białym piasku i wykąpać się w ciepłym morzu!!!! żeby było jasno i ciepło!!!
bo musze schudnac i te pare miesiecy do lata jest mi niezbedne 
dzieki dziewczyny za odpjestesmy po 15 minutach werandowania
mam jeszcze pytanko po "powrocie" zmywacie kremik na kazda pogode? musze sie upewnic
![]()
a my w niedziele chrzcimy mam nadzieje ze Mateuszek bedzie grzeczny w kosciele...
Pamietajcie drogie mamusie, że 14 Pawełek pierwszy świętuje, a troche nas bylo 14.11 nie???
Trzeba by było jakis wspolny tort zrobic![]()

więc może Twoją wysypało niekoniecznie od kremuno wazylam w ciagu 10 dni 120g tylkono mi tez rosna te nasze szkrabiki:-)
a jak tem waga? wazylas go w koncu?
nie wiem czemu i musimy dokarmiac teraz nutramigenem bo moze od tego ulewa i uczulony na mleko czy cos ze nie koneicznie przejawia sie wysypka itp mi lekarz tez przepisal jakies za 28 zl zelazo chyba to normalne u nichJa nie zmywalam, ale zastanawiam sie czy zaczac, bo malej wysypalo cale czolo pryszczykami i to chyba przez ten krem. Jest cholernie tlusty, a mala sama ma tlusta cere wiec to chyba to...
dziunka24 Ja też myślałam, że mała ma krostki po kremie, ma je na czole i troszkę na policzkach, ale położna powiedziała, że to trądzik niemowlęcywięc może Twoją wysypało niekoniecznie od kremu
Dziewczyny jakie preparaty żelaza przyjmujecie???????
Pytam bo moja ginka przypisałą mi zelazo za 35 zł, w ciąży jak mielismy 2 wypłaty to nie zwracałam uwagi na koszt, ale teraz przyznam szczerze, że wolałabym coś tańszego. Mąż kupił mi Ascofer, czy któraś z Was może przyjmuje te tabletki?????
A 14.11 faktycznie sporo Maluszków przywitało mamusie :-)

Ja biore Tardyferon Fol z kwasem foliowym (jest tez bez kwasu). Taki brałam w ciazy i teraz mi gin taki zapisal. Kosztuje niecale 20 zł![]()

Ja nie zmywalam, ale zastanawiam sie czy zaczac, bo malej wysypalo cale czolo pryszczykami i to chyba przez ten krem. Jest cholernie tlusty, a mala sama ma tlusta cere wiec to chyba to...
dziunka24 Ja też myślałam, że mała ma krostki po kremie, ma je na czole i troszkę na policzkach, ale położna powiedziała, że to trądzik niemowlęcywięc może Twoją wysypało niekoniecznie od kremu
Dziewczyny jakie preparaty żelaza przyjmujecie???????
Pytam bo moja ginka przypisałą mi zelazo za 35 zł, w ciąży jak mielismy 2 wypłaty to nie zwracałam uwagi na koszt, ale teraz przyznam szczerze, że wolałabym coś tańszego. Mąż kupił mi Ascofer, czy któraś z Was może przyjmuje te tabletki?????
A 14.11 faktycznie sporo Maluszków przywitało mamusie :-)
tak ja rozumuje, nie wiem czy dobrze;-)mielismy chrzcić 25 grudnia ale że chrzestni muszą dojechać z daleka to mamy 03 stycznia tylko ksiądz się śmiał żebyśmy mocno dziecko trzymali bo możemy być niewyspani po sylwestrze![]()

mam tylko feminatal, ale tez musze sie przyznac, ze go biore od przypadku do przypadku
(albo jak A sie wydrze na mnie;-))