Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a kłądziesz ją w niej na znak czy na boczku? Bo wydaje mi się, ze raczej na boczku trzeba. Ja kiedyś ze starszym miałam podobna i układałam na wznak i własnie coś mi nie pasowąła o dosłownie po 3 próbach zrezygnowąłam, bo ani mały ani ja nie bylismy zadowooleni. a teraz wydaje mi się, ze po prostu źle o robiłam. IzyBK ytzrba by zapytać, bo ona ma taką chustę. Cos pisąla, ze lekko pod skosem trzeba ziekco położyc ale szczerze mówić ja nie wiem co to dokładnie znaczy.no to powiedz jak zrobiłaś te chrzciny na 18 osób bo ja też będę tyle miała, miałaś catering czy sama?? bo ja nie mam pojęcia jak to zorganizować:-(
jaką?? bo ja kupiłam tą LULU i wydaje mi się że to moje dziecię strasznie w niej krzywei nie wiem czy tak ma być-ale nie pasuje mi to
PIXI! utrata wagi jest normą w pierwszych 2 dniach, a nie TYGODNIACH!!! lepiej pokaż dziecko innemu specjaliściewczoraj mala miala pierwsze wazenie po porodzie i pomimo ze tyle je to ubylo jej 200 g.Nastepne wazenie za tydzien i zobaczymy,bo podobno w pierwszych tygodniach utrata wagi jest norma.
ja kłądę małą ukośnie, w chuście - nie wzdłuż, tylko jakby główką przy krawędzi zewnętrznej a nóżki sa przy krawędzi wewnętrznej. I jest okjaką?? bo ja kupiłam tą LULU i wydaje mi się że to moje dziecię strasznie w niej krzywei nie wiem czy tak ma być-ale nie pasuje mi to

dzisiaj taka ladna pogoda u nas, mimo że jest mróz to słoneczko piękne świeci.Lekarze zalecaja spacery w mroz jak dziecko ma katar i zapalenie gornych drog oddechowych. Ja z Jula wychodzilam przy katarze i bardzo jej pomagalo. W koncu mogla swobodnie oddychac
Tak samo my spacerujemy![]()
My mamy mocne postanowienie zeby smoka nie używać , na razie się udajecześć mamuśki
ja rzadko zaglądam bo mam przez dzień zawrót głowy. Mała prawie wogóle nie chce spać i ciągle jest na rękach albo wisi przy cycu bo chce sbie pocmokać. A niestety nie toleruje smoczka. Nie wiem jak ją do tego przekonać. Jakich wy używacie??
wasze maluszki ile śpią przez dzień i jak długo?? proszę o odpowiedź mam które karmią cycem.
Mój M się rozhorował i zostałam z małą sama. Muszę biegać przy niej i przy nim. Masakra