reklama

Listopad 2009

Co do mojego samopoczucia, to raz tryskam energia a raz wydaje mi sie ze jestem bliska depresji... ostatnio czesciej to drugie... maly coraz mniej spi w dzien wiec i ja mam mniej czasu na zwykle czynnosci domowe... nie wspominajac juz ze glowy nie mylam od tyg (wielce mi fryzjerka ze mnie :dry::dry:)
No ale jeden usmiech Olivera i zapominam o wszystkim :tak::tak::tak:

i to własnie sa uroki macierzyństwa :)

reklama
Kaśka K życzę Ci żeby kolejne spotkania odbywały się w przyjemniejszych okolicznościach :tak:.

Ja mam dylemat bo mam dziś wywiadówkę u starszego synka a nie mam z kim malutka na ten czas zostawić Mam zabrać malucha czy odpuścić wywiadówkę (do tej pory byłam na każdej a to koniec półrocza) ?
a moze zadzwon do wychowawczyni powiedz jaka sytułacja i moze idz przed wywiadowka pani ci wszytsko powie i nie bedziesz musiala siedziec i wtedy mozesz wziasc ze soba malucha :)

moi znajmi nagrali dziecku cała kasetę magnetofonową suszarki, po obu stronach! więc tylko przekładali...

ale fajnie!!

jak ja byłam maleńka to moi rodzicie mieli magnetofon szpulowy - :nerd: takie dwie szpule z taśmą się nakłądało na bolce i magnetofon podczas grania przeciągała taśmę z jednej szpuli na drugą.... no i tata nagrał "aaa kotki dwa szrobure obydwa", wyciął kawałek taśmy z nagraniem i skleił na krzyż. I jak mnie usypiał, to włączał te szpule, udawał, że śpiewa, a jak już mnie zmuliło to wychodził z pokoju, a ja zostawałąm z samą kołysanką :-D nawet mało zaawansowana technika nie jest przeszkodą:-D
klaudzia - fakt, z kasetą może yć cięzko, ale teraz są na świecie komputery :-D:-D

A probowalas ja uspokoic na rekach najpierw? glupie pytanie... bo pewnie probowalas juz wszystkiego...
heh zalacz suszarke :-D:-D:-D:-D
ajjj przez ta Twoja suszarke nauczylam mojego synka odlgosu suszary i zaczynac naduzywac tego urzadzenia :-D:-D problem teraz taki ze maly coraz czesciej sie wybudza jak nie slyszy suszarki ale to tylko w dzien naszczesci... ciekawe o ile mi prad podniasa w tym roku :-D:-D:-D:dry::dry::dry:

wczoraj odkrylam uroki suszarki:eek: masakra sie dziala...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry