xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
mary dobry filmik!!!!!!!!!! 

prawie sie posikalam 

prawie sie posikalam 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

prawie sie posikalam 
hahhahahha - ja tezmary dobry filmik!!!!!!!!!!prawie sie posikalam
![]()

Hehehe najlepsze jest to, że on wlazł do tego łóżeczka... A mała to niiezła spryciula!Dziewczyny
Na polepszenie samopoczucia polecam:
Rock A Bye Baby - MSN Video
Jak to mężczyzna usypia dziecko
(podebrane od mam w Irlandii)![]()
u mnie w mieszkaniu nie dosc ze male to jeszcze podloga skrzypi jak diabli i co ktos stanie na felernych deskach to mam ochote go udusic
przeklinam ten dzien kiedy wybieralismy podloge do mieszkania, trzeba bylo nam polozyc wykladzine wszedzie
jak ja byłam maleńka to moi rodzicie mieli magnetofon szpulowy -takie dwie szpule z taśmą się nakłądało na bolce i magnetofon podczas grania przeciągała taśmę z jednej szpuli na drugą.... no i tata nagrał "aaa kotki dwa szrobure obydwa", wyciął kawałek taśmy z nagraniem i skleił na krzyż. I jak mnie usypiał, to włączał te szpule, udawał, że śpiewa, a jak już mnie zmuliło to wychodził z pokoju, a ja zostawałąm z samą kołysanką
nawet mało zaawansowana technika nie jest przeszkodą
klaudzia - fakt, z kasetą może yć cięzko, ale teraz są na świecie komputery![]()
a juz takie suszary posciagalam albo szum fal itp itp i nic nie daje.... suszara ma swoja moc w sensie pierwszy raz synus dal taki koncert az sie zanosil..ale nie wiem czy to kolka bo trwalo to chwile az nie wlaczylam suszarki i odplynal...:-(

czy wy tez jestescie takie przewrazliwione ze uciszacie wszystkich jak bąbel spi? ostatnio normalnie bedac na poczcie bez synka zirytowalam sie ze tak glosno tam jest i juz chcialam powiedziec ciszeju mnie w mieszkaniu nie dosc ze male to jeszcze podloga skrzypi jak diabli i co ktos stanie na felernych deskach to mam ochote go udusic
przeklinam ten dzien kiedy wybieralismy podloge do mieszkania, trzeba bylo nam polozyc wykladzine wszedzie
![]()
Hehehe najlepsze jest to, że on wlazł do tego łóżeczka... A mała to niiezła spryciula!
Nie wiem, czy już to Wam wklejałam, ale wkleję:
YouTube- Dancing Baby, REAL HARDSTYLE!

u mnie w mieszkaniu nie dosc ze male to jeszcze podloga skrzypi jak diabli i co ktos stanie na felernych deskach to mam ochote go udusicprzeklinam ten dzien kiedy wybieralismy podloge do mieszkania, trzeba bylo nam polozyc wykladzine wszedzie
![]()

W dzien to mi nie przeszkadza ale wieczorem dostaje szalu i najchetniej zerwalabym ja i wywalila 

ja raczej jestem przewrazliwiona w druga strone...kiedys miszkalismy na spolke ze znajomymi ktorzy mieli male dziecko i ciagle slyszelismy''cicho bo mala spi...''' i wkurzalo mnie to wiec teraz jak najbardziej przyzwyczajam swoje dziecko, ze w dzien sa rozne halasy, a w nocy jest cicho, chociaz tez bez przesady....czy wy tez jestescie takie przewrazliwione ze uciszacie wszystkich jak bąbel spi? ostatnio normalnie bedac na poczcie bez synka zirytowalam sie ze tak glosno tam jest i juz chcialam powiedziec ciszeju mnie w mieszkaniu nie dosc ze male to jeszcze podloga skrzypi jak diabli i co ktos stanie na felernych deskach to mam ochote go udusic
![]()