Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no co wy???w każdym kiosku sa kasety magnetofonowe.
Ja to ciagle jakies pioseneczki dla dzieci nagrywam
Fakt, ze w domu mam dośc starą wieżę to nawet jets dwukasetowa ale moi chłopcy mają nowe odtwarzacze do kołysanek i etz mają wejście na kasety (cd, mp3 radio i kasety) no więc nie jest tak trudno z dostaniem :-)

ale dzis juz znalazlam lepsza wersje suszarki na necie i nawet sie spisuje.... przynajmniej moge mu cichutko puscic jak spi w dzien a potem stopniowo wyciszam... w nocy bo spi jak zabity... no ale w dzien niestety przez gazy sie budzi a odglos suszarki go uspakaja...Aza - szczerze współczuję...
Wiewióra - ja byłam w Realu z małą jak miała 4 tygodnie. Spała przez cały pobyt w sklepie
Moja mała dzisiaj po ważeniu - 5200 :-):-):-) 1 kg w ciągu 3 tygodni ;-)
:-)
moja malutka dopiero 4420,ale ona chyba sie urodzila mniejsza (3160). ale i tak moja mama sie smieje,ze niunka juz prawie ma dwa miesace,a ja sie urodzilam jeszcze wieksza 4600
, ale za to krotsza, bo 56 cm a ona ma juz 58,5.
Kilolku wszystko fajnie ale w anglii nie ma kioskow.... a w sklepach tez patrzylam kiedys i nie bylo....ale dzis juz znalazlam lepsza wersje suszarki na necie i nawet sie spisuje.... przynajmniej moge mu cichutko puscic jak spi w dzien a potem stopniowo wyciszam... w nocy bo spi jak zabity... no ale w dzien niestety przez gazy sie budzi a odglos suszarki go uspakaja...
i obojetnie czy z kasety czy nie 

Moja po miesiącu przybrała na wadze tylko 260 gram, a dzisiaj - kilogram i waży 5200!!! no i mierzy już 64 cm i nosi ubranka na 68... Rośnie jak na drożdżach.ale wasze niunki juz duzemoja malutka dopiero 4420,ale ona chyba sie urodzila mniejsza (3160). ale i tak moja mama sie smieje,ze niunka juz prawie ma dwa miesace,a ja sie urodzilam jeszcze wieksza 4600
, ale za to krotsza, bo 56 cm a ona ma juz 58,5.
boze, jak dobrze was poczytac![]()