reklama

Listopad 2009

reklama
no co wy??? :szok: w każdym kiosku sa kasety magnetofonowe.
Ja to ciagle jakies pioseneczki dla dzieci nagrywam
Fakt, ze w domu mam dośc starą wieżę to nawet jets dwukasetowa ale moi chłopcy mają nowe odtwarzacze do kołysanek i etz mają wejście na kasety (cd, mp3 radio i kasety) no więc nie jest tak trudno z dostaniem :-)

Kilolku wszystko fajnie ale w anglii nie ma kioskow.... a w sklepach tez patrzylam kiedys i nie bylo.... :no::no: ale dzis juz znalazlam lepsza wersje suszarki na necie i nawet sie spisuje.... przynajmniej moge mu cichutko puscic jak spi w dzien a potem stopniowo wyciszam... w nocy bo spi jak zabity... no ale w dzien niestety przez gazy sie budzi a odglos suszarki go uspakaja...

Aza - szczerze współczuję...

Wiewióra - ja byłam w Realu z małą jak miała 4 tygodnie. Spała przez cały pobyt w sklepie :tak:

Moja mała dzisiaj po ważeniu - 5200 :-):-):-) 1 kg w ciągu 3 tygodni ;-)

ale wasze niunki juz duze :szok: moja malutka dopiero 4420,ale ona chyba sie urodzila mniejsza (3160). ale i tak moja mama sie smieje,ze niunka juz prawie ma dwa miesace,a ja sie urodzilam jeszcze wieksza 4600 :zawstydzona/y:, ale za to krotsza, bo 56 cm a ona ma juz 58,5.

boze, jak dobrze was poczytac:tak:

Kilolku wszystko fajnie ale w anglii nie ma kioskow.... a w sklepach tez patrzylam kiedys i nie bylo.... :no::no: ale dzis juz znalazlam lepsza wersje suszarki na necie i nawet sie spisuje.... przynajmniej moge mu cichutko puscic jak spi w dzien a potem stopniowo wyciszam... w nocy bo spi jak zabity... no ale w dzien niestety przez gazy sie budzi a odglos suszarki go uspakaja...

Szczerze? To bym chyba oszalala jakby mi ciagle nad uchem suszarka chodzila :szok: i obojetnie czy z kasety czy nie :baffled::-D

ale wasze niunki juz duze :szok: moja malutka dopiero 4420,ale ona chyba sie urodzila mniejsza (3160). ale i tak moja mama sie smieje,ze niunka juz prawie ma dwa miesace,a ja sie urodzilam jeszcze wieksza 4600 :zawstydzona/y:, ale za to krotsza, bo 56 cm a ona ma juz 58,5.

boze, jak dobrze was poczytac:tak:
Moja po miesiącu przybrała na wadze tylko 260 gram, a dzisiaj - kilogram i waży 5200!!! no i mierzy już 64 cm i nosi ubranka na 68... Rośnie jak na drożdżach.

katrenki u nas tez czasami tak bywa, że po wyciagnieciu z wanienki krzyk :baffled::baffled:

AZA777 wyrazy wspołczucia (*), dobrze że przygarniesz chociaz na troche tejsciowa jak sie zajmie troche dzieciatkiem to zleci jej ten najgorszy okres, a jak mąż sobie z tym radzi ?

wiewióra no co Ty markiet to nasz drugi dom :-p:-p:-p
Pierwszy wypad byl po prezenty na święta, bo moj maz nie podolal sam, jak po pierwszej samodzielnej probie zakupow prezentow spakowalam malego i pojechalismy razem w trójeczkę na podbuj sklepów :happy2::happy2:

natalunia 5200 to juz cos, nie to co moj chuderlak :nerd:

xxxklaudziaxxx a dałabyś namiar na tą stronkę z ulepszoną suszarką :-D

Bura fajna sprawa z tymi siedziskami mi tez sie podobają, ja tam bym kupiła te tańsza niczym takim sie nie rozni a masz dwa w cenie jednego :cool2:

reklama
AZA- kondolencje

dziunka- wierz mi, ze jakmasz mega wrzeszczace dziecko od 3 godzin na okradlo to suszarka potrafi byc zbawieniem dla ucha....:-D:tak: i zrobisz wszystko byle juz tak nie krzyczala....jak ja sie ciesze, ze to juz za nami:-):tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry