reklama

Listopad 2009

AZA- kondolencje

dziunka- wierz mi, ze jakmasz mega wrzeszczace dziecko od 3 godzin na okradlo to suszarka potrafi byc zbawieniem dla ucha....:-D:tak: i zrobisz wszystko byle juz tak nie krzyczala....jak ja sie ciesze, ze to juz za nami:-):tak::tak::tak:

jak to za wami? kolki ustepuja po 3 miesiacu chyba..no ale jesli tak mowisz to zazdroszcze:tak: ogolnie dobrej nocy dziewczyny, oby ta noc obfitowala w sen:-D

reklama
Aza
Wyrazy współczucia...

No a skoro wszystkie sie tutaj parametrami dzidzi chwalą to i ja dołącze...
pełny 2miesiąc i Sonia waży 6,1kg i ma 61cm dł :tak:
urodzeniowa: 3,9kg i 53cm
Tak więc przez te 2 m-ce przybrała 2,2kg i 8cm :tak:

Szczerze? To bym chyba oszalala jakby mi ciagle nad uchem suszarka chodzila :szok: i obojetnie czy z kasety czy nie :baffled::-D

jak to pisala Katrenki dla nas suszarka jest zbawieniem dla ucha :-D:-D

ale wasze niunki juz duze :szok: moja malutka dopiero 4420,ale ona chyba sie urodzila mniejsza (3160). ale i tak moja mama sie smieje,ze niunka juz prawie ma dwa miesace,a ja sie urodzilam jeszcze wieksza 4600 :zawstydzona/y:, ale za to krotsza, bo 56 cm a ona ma juz 58,5.

boze, jak dobrze was poczytac:tak:

Faktycznie malutka... nie to co moj pulpecik hehe no ale dziewczynka moze byc zgrabniejsza :-D
zalozyli Ci wkoncu ten internet????

xxxklaudziaxxx a dałabyś namiar na tą stronkę z ulepszoną suszarką :-D

[video=youtube;PtqopJ8KNyc]http://www.youtube.com/watch?v=PtqopJ8KNyc[/video]

sciagnelam sobie i teraz puszczam przez media playera :-D mozna troszke glosniej puscic niz na you tubie :-D

dziunka- wierz mi, ze jakmasz mega wrzeszczace dziecko od 3 godzin na okradlo to suszarka potrafi byc zbawieniem dla ucha....:-D:tak: i zrobisz wszystko byle juz tak nie krzyczala....jak ja sie ciesze, ze to juz za nami:-):tak::tak::tak:

:tak::tak::tak::tak: u nas kolki tez juz przeszly ale czasami jeszcze go gdzies cos rozzlosci wiec na uspokojenie puszczam lub gdy faktycznie gazy go mecza... no ale dzis naduzywalam i puscilam mu jak spal zeby sie nie wybudzil po 15 min :dry: w ten sposob mialam 2h i posprzatalam lazienke :-D

jak to za wami? kolki ustepuja po 3 miesiacu chyba..no ale jesli tak mowisz to zazdroszcze:tak: ogolnie dobrej nocy dziewczyny, oby ta noc obfitowala w sen:-D

dziekuje i nawzajem :tak::tak: a u nas kolki tez juz przeszly, wszystko za pomoca mleczka i butelek antykolkowych :tak:

u ciebie czy u mnie???:-D w polowie drogi si nie da bo woda....:-D:-D:-D:-D

hehehe :-D dobre

a ja dostalam ostatnio wiadomosc od Anadri ze zaniedlugo sie przeprowadza jakies 20 min drogi samochodem ode mnie wiec w koncu poznam jakas listopadowa mamusie... no i mam nadzieje ze uda nam sie na wiosne zorganizowac jakies Angielskie spotkanie :tak::-) w polowie drogi mozemy sie spotkac... naszczescie woda nam nie stanie na przeszkodzie :-D

a ja dostalam ostatnio wiadomosc od Anadri ze zaniedlugo sie przeprowadza jakies 20 min drogi samochodem ode mnie wiec w koncu poznam jakas listopadowa mamusie... no i mam nadzieje ze uda nam sie na wiosne zorganizowac jakies Angielskie spotkanie :tak::-) w polowie drogi mozemy sie spotkac... naszczescie woda nam nie stanie na przeszkodzie :-D
o to fajnie, no ja tez mam nadzieje, ze jakos sie spikniemy:tak:moze pixi tez bedzie chetna:-)

też kochamy naszą zbawienną suszarkę
ale tak po cichutku napiszę że coraz mniej jest potrzebna:blink:

Michaśka tydzień temu ważyła 4400

Aza współczuję (*)

moje dziecko mnie zrobiło w jajo nakrzyczała wypiła 30 ml i śpi jak suseł
no nic chyba pójdę spać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry