Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witaj !
moja Frania też w dzień nie chce spać , 15 min i tyle cały czas ją zabawiam albo noszę na rękach. Tylko na spacerze śpi , no ale ile można wytrzymać w taki mróz tzn ja max 30 min a poźniej jest mi zimno. Jestem zła , krzyczę na męża i tak na okragło.
Przyjaciółka powiedziała mi że nie mogę zapomnieć o sobie. A ja już zapomniałam . jestem gruba, odrosty na głowie straszne wyglądam okropnie. Tak naprawdę to nawet rano się nie ubieram ,bo i po co.....
mary_mary ślicznie ma Twoja córeczka na imię

Framama
A dlaczego nie zrobisz sobie dzień "wolnego"? Butle mozna przygotować i tatusiowi w lodówce zostawic a ty? - w miasto, do fryzjera, na zakupy, na kawe z koleżnką ( a jeszcze lepiej kolegą ;-))
Ja jutro wybywam skoro świt przed południem :-): solarium, miasto, kosmetyczka, nie wiem co tam jeszcze wymysle :-)
zazdroszczę Ci. ja niestety nie mogę. mój mąż pracuje od rana do nocy. jesteśmy całe dnie samemama moja mieszka 200 km ode mnie i wszyscy znajomi pracują.
nie wiem czy ty też, ale ja mam wrażenie ze NIKT nie zajmie się moją Franią tak jak ja.... nawet mąż. Wiem to straszne. uzależniłam się od niej. no i jeszcze ta pogoda:-(
Ojjejejjej. Dziekuję![]()

Zostawiłam ją wtedy na 1,5godz a dzwoniłam chyba 3razy 

...nawet to kibelka chodzimy razem ...

U nas jutro chrzciny... Przygotowania pelną parą!
bedziesz miala co robic 
Ja jutro wybywam skoro świt przed południem :-): solarium, miasto, kosmetyczka, nie wiem co tam jeszcze wymysle :-)