C
Cleo1981
Gość
bardzo mi sie podoba sztywna i prostokatna gondola, a jakiej on firmy??
firma retrus
// RETRUS 2009 COLLECTION // Producent wózków dziecięcych
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo mi sie podoba sztywna i prostokatna gondola, a jakiej on firmy??
noooo to juz jest niereformowalna hihihihihinoo ma już dziecko.. hah
teraz mi to podajesz

bardzo mi sie podobazapytałas o 22:06teraz mi to podajeszbardzo mi sie podoba
to chyba szybka odpowiedz co
;-)no troche to dziwne...ja tam sie ciesze, ze moj brat dobrze sobie w zyciu radzi...ma firme itp....co tu zazdroscic...kazdy ma swoje zycie...wiem... dlatego jej teksty mam gdzies;-) jak dla mnie to wygląda na zakompleksioną i niedowartościowaną![]()
22:24 to wcale nie szybkozapytałas o 22:06to chyba szybka odpowiedz co
;-)
:-)
, a na pewno za późnohehehenoooo to juz jest niereformowalna hihihihihi
no właśnie... jak kto sobie ułoży tak ma... ja tam w jej życie się nie wtrącam...no troche to dziwne...ja tam sie ciesze, ze moj brat dobrze sobie w zyciu radzi...ma firme itp....co tu zazdroscic...kazdy ma swoje zycie...

no własniemiałam to właśnie napisać
szoka mówią, że kobiety są złymi kierowcami

taki juz widocznie jej urok;-) moj brat w ogole sie w moje nie wtraca,nie jestesmy baaardzo zyci, tak na codzien...ale jak trzeba to zawsze jedno na drugie moze liczychehehe
no właśnie... jak kto sobie ułoży tak ma... ja tam w jej życie się nie wtrącam...
a ona do mnie wiecznie![]()
ale przez 20 lat nieznosilismy sie oboje
on byl chyba o mnie zazdrosny, bo ja mlodsza i tak to bywa w rodzenstwie starsze ma pretensje, ze mlodsze rozpieszczane,a mlodsze,ze starszemu wiecej wolno