reklama

Listopad 2009

reklama
taki juz widocznie jej urok;-) moj brat w ogole sie w moje nie wtraca,nie jestesmy baaardzo zyci, tak na codzien...ale jak trzeba to zawsze jedno na drugie moze liczyc:tak: ale przez 20 lat nieznosilismy sie oboje:-D on byl chyba o mnie zazdrosny, bo ja mlodsza i tak to bywa w rodzenstwie starsze ma pretensje, ze mlodsze rozpieszczane,a mlodsze,ze starszemu wiecej wolno:-D
ja z brtem tez jestm bardzo zzyta a z brtowa jeszcze bardziej:-D

ja z bratowa to tak srednio...mysle, ze jak bym mieszkala w pl i miala ja na codzin to nie bylo by dobrze:sorry2: a tak to jest powiedzmy ok
no ja z bratową to jak przyjaciółki :tak: w pl z dobre 7 lat a teraz to codziennie skype , gg i jak nie dajemy rady to kmórka :-Dmój to mówi ze chyba musim razem zamieszkac ;-)
nieaz todo brata tymlko mówie czec przez skype a nia kilka
godzin gadam:cool2:

Przydalby się nam czat jakis co Wy o tym myslicie???może gdzieś bysmy się ustawiały na jakims portalu i plotkowały:-Dnarzekały itp:-D
Śmigam spac bo D chce pograc maniak, malęnstwo śpi słodko...do 24 zapewne:-D

papa do jutra mamuśki:-)spokojnej nocki;-)

A mój A. zrobił kurs 10 lat temu, był 2 razy na egzaminie. Oblał niestety (wtedy to były czasy, ze jak się nie dłąo w łapę to się nie zdało) i obraził się na cały śwat i z anic nie chc iśc znowu na egzamin :wściekła/y:tym sposobem jestesmy bez auta, bo ja tez prawka nie mam. Ale ja po prostu kasy na kurs nie mam, a on ma kurs tylko sie leniwcowi nie chce na egzamin isc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
A mój A. zrobił kurs 10 lat temu, był 2 razy na egzaminie. Oblał niestety (wtedy to były czasy, ze jak się nie dłąo w łapę to się nie zdało) i obraził się na cały śwat i z anic nie chc iśc znowu na egzamin :wściekła/y:tym sposobem jestesmy bez auta, bo ja tez prawka nie mam. Ale ja po prostu kasy na kurs nie mam, a on ma kurs tylko sie leniwcowi nie chce na egzamin isc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
to musisz go zmotywowac;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry