reklama

Listopad 2009

Kilolek, koszmar.. Jak jeżdżę to staram się mieć oczy dookoła głowy, kiedy się patrzy tylko w tylną szybę to można dziecka, albo wózka nie dostrzec.. I nieszczęście gotowe. Dobrze, że się tak skończyło.

reklama
chyba naprawdę pechowy, bo uszliśmy jakieś 300m i bylismy swiadkami wypadku samochodowego. Moze przez ciśnienie ludzie tacy otumanieni. Fakt, ze sama jestem strasznie otumaniona, ale ja bym w takim stanie za kółko nie siadła

Hehe nie pochwlilam się oto on ;p
bardzo mi sie podoba sztywna i prostokatna gondola, a jakiej on firmy??
..... a ona n mnie z krzykiem ze ja to bym chciała zeby wszystko co mam było najlepsze :baffled: i dodała że widziała tez ładniejsze wózki a ja do nij ze dla mnie mój jest najładnieszy i dlateg o go kupiła...
ao dalszej rozmowie szkoda gadac:baffled::dry:
pogadasz sobie z nia jak sama urodzi i wtedy moze cosik zrozumie, a na razie musisz ja olac

Jeśli chodzi o allegro to ja ciagle czekam na stroj mikołaja 56 i dwa komplety ubranek roz62 :baffled::no::baffled:. Babka kase dostala od razu po zakonczonej aukcji a wyslala niby 14.12 i nima....., reklamacje na poczte zlozyła(bo moj maz ja nawiedzal telefonami) dostalam nawet z poczty zawiadomienie o reklamacj, ale przesylki nie ma i kasy tez :shocked2::shocked2::shocked2: ciekawa jestem co z tego wyjdzie i wlasciwie to po co mi ta paczka teraz jak w tym rozmiarze to ja bede chciala dopiero tak za 3/4lata i to różowe :cool2::cool2::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry