malina1979
;)
Kilolek, koszmar.. Jak jeżdżę to staram się mieć oczy dookoła głowy, kiedy się patrzy tylko w tylną szybę to można dziecka, albo wózka nie dostrzec.. I nieszczęście gotowe. Dobrze, że się tak skończyło.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
25 ale zdaje mi się że to zazdrość,A ile lat ma siostra?

nnajwazniejsze ze nikomu nic się nie stałoa ja się chcialam pożalić, ze "wypadek" dzisiaj mielismy :-(
troche dziecinnata twoja siostra...bez obrazy....25 ale zdaje mi się że to zazdrość,
nawet jak D kupił mi pierscionek na zaręczyny to uznała że ona ma lepszy![]()
wiem... dlatego jej teksty mam gdzies;-) jak dla mnie to wygląda na zakompleksioną i niedowartościowanątroche dziecinnata twoja siostra...bez obrazy....

bardzo mi sie podoba sztywna i prostokatna gondola, a jakiej on firmy??Hehe nie pochwlilam się oto on ;p
pogadasz sobie z nia jak sama urodzi i wtedy moze cosik zrozumie, a na razie musisz ja olac..... a ona n mnie z krzykiem ze ja to bym chciała zeby wszystko co mam było najlepszei dodała że widziała tez ładniejsze wózki a ja do nij ze dla mnie mój jest najładnieszy i dlateg o go kupiła...
ao dalszej rozmowie szkoda gadac![]()

. Babka kase dostala od razu po zakonczonej aukcji a wyslala niby 14.12 i nima....., reklamacje na poczte zlozyła(bo moj maz ja nawiedzal telefonami) dostalam nawet z poczty zawiadomienie o reklamacj, ale przesylki nie ma i kasy tez 

ciekawa jestem co z tego wyjdzie i wlasciwie to po co mi ta paczka teraz jak w tym rozmiarze to ja bede chciala dopiero tak za 3/4lata i to różowe 

miałam to właśnie napisaćnnajwazniejsze ze nikomu nic się nie stało

a mówią, że kobiety są złymi kierowcaminoo ma już dziecko.. hahbardzo mi sie podoba sztywna i prostokatna gondola, a jakiej on firmy??
pogadasz sobie z nia jak sama urodzi i wtedy moze cosik zrozumie, a na razie musisz ja olac