malina1979
;)
Kilolek, koszmar.. Jak jeżdżę to staram się mieć oczy dookoła głowy, kiedy się patrzy tylko w tylną szybę to można dziecka, albo wózka nie dostrzec.. I nieszczęście gotowe. Dobrze, że się tak skończyło.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
25 ale zdaje mi się że to zazdrość,A ile lat ma siostra?

nnajwazniejsze ze nikomu nic się nie stałoa ja się chcialam pożalić, ze "wypadek" dzisiaj mielismy :-(
troche dziecinnata twoja siostra...bez obrazy....25 ale zdaje mi się że to zazdrość,
nawet jak D kupił mi pierscionek na zaręczyny to uznała że ona ma lepszy![]()
wiem... dlatego jej teksty mam gdzies;-) jak dla mnie to wygląda na zakompleksioną i niedowartościowanątroche dziecinnata twoja siostra...bez obrazy....

bardzo mi sie podoba sztywna i prostokatna gondola, a jakiej on firmy??Hehe nie pochwlilam się oto on ;p
pogadasz sobie z nia jak sama urodzi i wtedy moze cosik zrozumie, a na razie musisz ja olac..... a ona n mnie z krzykiem ze ja to bym chciała zeby wszystko co mam było najlepszei dodała że widziała tez ładniejsze wózki a ja do nij ze dla mnie mój jest najładnieszy i dlateg o go kupiła...
ao dalszej rozmowie szkoda gadac![]()

. Babka kase dostala od razu po zakonczonej aukcji a wyslala niby 14.12 i nima....., reklamacje na poczte zlozyła(bo moj maz ja nawiedzal telefonami) dostalam nawet z poczty zawiadomienie o reklamacj, ale przesylki nie ma i kasy tez 

ciekawa jestem co z tego wyjdzie i wlasciwie to po co mi ta paczka teraz jak w tym rozmiarze to ja bede chciala dopiero tak za 3/4lata i to różowe 

miałam to właśnie napisaćnnajwazniejsze ze nikomu nic się nie stało

a mówią, że kobiety są złymi kierowcaminoo ma już dziecko.. hahbardzo mi sie podoba sztywna i prostokatna gondola, a jakiej on firmy??
pogadasz sobie z nia jak sama urodzi i wtedy moze cosik zrozumie, a na razie musisz ja olac