reklama

Listopad 2009

dziunka24 - ja mialam to przed ciaza :no: wspolczuje bolu ! najlepiej jak bedziesz rozgrzewac sobie odcinek ledzwiowo-krzyzowy kregoslupa np termoforem, mozesz tez nacierac sie amolem :happy2: wiem ze to teraz trudne ale najlepiej jakbys spala na brzuchu na w miare twardym podlozu bo to pomaga :tak:

A mozna Amol jak sie karmi piersia ?

reklama
Wlasnie wrocilismy z Julki urodzin :-) Niby duzo kasy itd ale oplacalo sie strasznie :tak: Moje dziecko jest najszczesliwsze pod sloncem :-D A Joasia cala impreze przespala :-D

Hej dziewczynki....

Ostatnio jakos nie mam czasu pisac :-( Jestem codziennie i czytam co u Was ale jak juz cos chce napisac to maly urwis sie budzi i nie ma zmiluj sie.... trzeba zabawiac, rozmawiac, ponosic itd itd ;-) ale kazda chwila z nim jest cudowna wiec nie nazekam...

Buziaczki dla Was dziewczyny i dla Waszych skarbow :*:*

reklama
Hej dziewczynki....

Ostatnio jakos nie mam czasu pisac :-( Jestem codziennie i czytam co u Was ale jak juz cos chce napisac to maly urwis sie budzi i nie ma zmiluj sie.... trzeba zabawiac, rozmawiac, ponosic itd itd ;-) ale kazda chwila z nim jest cudowna wiec nie nazekam...

Buziaczki dla Was dziewczyny i dla Waszych skarbow :*:*

ja też czasami nie mam jak wejsć bo Niunio łobuzuje haha
dlatego wieczorem jak już śpi , wchodzę na czata ( wczoraj nie byłam :-(ale padałam na pysk) i gadamy jak najete haha

Jak macie czas to zapraszamy na pogaduchy:-)zazwyczaj tak gdzieś po 20 już ktoś jest:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry