reklama

Listopad 2009

reklama
ajjj dziewczyny wspolczuje wam z tymi spacerami, mnie chce roztargac jak nie wyjde na spacer z malym bo np. leje i nie przestaje przez caly dzien... a co dopieor gdybym miala nie wychodzic przez kilka dni... oszalalabym chyba...

Moj szrkab konczy 2 miesiace jutro :szok::szok::szok: jak ten czas leci.... :szok:

ja ma nadzieję, że sprawdzi się ta prognoza, że od czwartku ma być cieplej, :tak::tak::tak: bo też juz tydzień w domu:sorry2::sorry2::sorry2:, a pierwsze co zrobię, to pujdę do tej piep........ spółdzielni, zeby mi wjazd dla wózków zamontowali, bo kurzcze jezszce rok temu były a teraz komuś się uwidziało coś i zdjęli, a to naprawdę problem trzymac wózek jeszcze na schodach i próbować otwierć drzwi........................ juz raz prawie wózek mi zjechał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja ma nadzieję, że sprawdzi się ta prognoza, że od czwartku ma być cieplej, :tak::tak::tak: bo też juz tydzień w domu:sorry2::sorry2::sorry2:, a pierwsze co zrobię, to pujdę do tej piep........ spółdzielni, zeby mi wjazd dla wózków zamontowali, bo kurzcze jezszce rok temu były a teraz komuś się uwidziało coś i zdjęli, a to naprawdę problem trzymac wózek jeszcze na schodach i próbować otwierć drzwi........................ juz raz prawie wózek mi zjechał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U mnie też problem z wózkiem, bo targać musimy go na IIIp:-( bo wózkownia zawalona gratami sąsiadów, wprowadziliśmy się tu pół roku temu i nie mam siły przebicia, żeby w wózkowni porządek zrobili:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a wygodniej byłoby pół pietra zejść mi z wózkiem do wózkowni niż wnosić go na IIIpiętro:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ale tu namieszalam z tym tvn :-D:-D:-D

tak jak pisala cleo bylo o tym co robia mamusie w ramach rozrywki w domu i wyszlo na to że siedzą na forum :cool2:
spotykają się w realu
na szkołach rodzenia
i takie tam, a gadają o kupkach :cool2: (no właśnie moj brzdąc robi sobie strasznie dlugie przerwy i juz dwa razy dawalam czopek :-()

reklama
My tez chodzimy na spacerk po domku. otwieramy balkon, ubieramy sie jak na spacer i chodzimy po pokoju:-D Od czasu do czasu wyjezdzamy nawet na balkon:tak: Tak malutki ma troche powietrza a i mieszkanie sie przewietrzy.... porządnie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry