D
dziunka24.
Gość
tak, ty i joasia :-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-d:-d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak, ty i joasia :-d:-d:-d
a ja mam pytanie do dziewczyn w polsce! Czy Wy , Laski, wychodzicie z maluchami obecnie na spaceryBo mnie te temperatury przerażają i kisimy się w domu
![]()

jak ten czas leci.... 

bo też juz tydzień w domu

, a pierwsze co zrobię, to pujdę do tej piep........ spółdzielni, zeby mi wjazd dla wózków zamontowali, bo kurzcze jezszce rok temu były a teraz komuś się uwidziało coś i zdjęli, a to naprawdę problem trzymac wózek jeszcze na schodach i próbować otwierć drzwi........................ juz raz prawie wózek mi zjechał

ja ma nadzieję, że sprawdzi się ta prognoza, że od czwartku ma być cieplej,bo też juz tydzień w domu
, a pierwsze co zrobię, to pujdę do tej piep........ spółdzielni, zeby mi wjazd dla wózków zamontowali, bo kurzcze jezszce rok temu były a teraz komuś się uwidziało coś i zdjęli, a to naprawdę problem trzymac wózek jeszcze na schodach i próbować otwierć drzwi........................ juz raz prawie wózek mi zjechał
![]()

a wygodniej byłoby pół pietra zejść mi z wózkiem do wózkowni niż wnosić go na IIIpiętro

(no właśnie moj brzdąc robi sobie strasznie dlugie przerwy i juz dwa razy dawalam czopek :-()