D
dziunka24.
Gość
czy wy tez cierpicie tez na bezsenność ?wieczorem nie idzie mi zasnąć a z rana wstać
![]()
Siedzenie po nocach na chacie nazywasz bezsennoscia?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy wy tez cierpicie tez na bezsenność ?wieczorem nie idzie mi zasnąć a z rana wstać
![]()

wiecie co to jesst poprostu nie do opisania te ciaze to jakas paranoja, a tych ktorzy to zrobili to powinni wykastrowac, biedne dzieci, ale ta dziewczynka na zdjeciu dostała biust i duze brodawki tak jak ja w ciąży
ja dzsiaj wybieram sie po zakup laptopa i sama nie wiem jaki bym chciala, ale maz zabiera nasz na statek, a stacjonarnego nie mam gdzie juz postawic w tym naszym jednym pokoiku i zdecydowalam sie na laptopa, trzymajcie kciuki, zeby mi sie trafilo cos dobrego, taniego i różowego![]()

Kasiula tylko teoretycznie tam siedziSiedzenie po nocach na chacie nazywasz bezsennoscia?![]()
- a jak sie odzywam to sie okazuje ze jej nie ma... 
siedze dla zasady ;-)czy wy tez cierpicie tez na bezsenność ?wieczorem nie idzie mi zasnąć a z rana wstać
![]()
Siedzenie po nocach na chacie nazywasz bezsennoscia?![]()

ok od dziś odwykdziunka wyciągnełaśmi to z ust
biedna kasiula tak się uzależnic biedulka
ja proponuje odwyk![]()
Trzymam kciuki, szczegolnie za ten roz![]()

widze ze masz nie duze wymagania....czy wy tez cierpicie tez na bezsenność ?wieczorem nie idzie mi zasnąć a z rana wstać
![]()

no i właśnie dlatego staram się na czat za często nie wchodzić ;-) bo jak już wejde to wyjść nie mogę a potem chodzę niewyspanaok od dziś odwyk