reklama

Listopad 2009

reklama
Przepraszam, ale nie rozumiem o co ci dokładnie chodzi. Czy to oznacza ze nie wolno wypowiadać się pełnym zdaniem, bez bledow ortograficznych a takze przytoczyc kawalek wiedzy? Czy tu dyskutuje sie apriori? A priori – Wikipedia, wolna encyklopedia
uważam sie za osobę na poziomie więc nie skomentuję....
(a ten link to dla kretynek tak??)

Prześledź proszę jeszcze raz wątek "gry i zabawy" od mojego postu na str. 11. Przeczytaj również mój post, w którym zacytowałam panią Montessori ;-):-)
prześledziłam i się nie zgadzam! Tyle. Widocznie przeczytałam więcej.

1. jestem "czarną owcą" ale chyba to co piszę jest logiczne i da się odpowiedzieć pozytywnie bądź negatywnie:-p
2. Agissa, jaka grupa? - nie skumałam:eek:
3. Zaczynam się gubić:zawstydzona/y:

To ja moze zrobię króciutkie podsumowanie :)

a) Agissa założyła grupę na której dopuszczona jest dyskusja i jak rozumiem każda z nas może poprosić Agissę emailowo o dopisanie do grupy (co jest standardowym działaniem na tym forum)
b) Nie można przytaczać teorii i wiedzy bo to zadęcie
c) Posty traktuje się osobiście i emocjonalnie a nie akademicko
d) Jak któraś jest w trakcie doktoratu to bardzo źle o niej świadczy, jesli któraś ma doktorat to przekichane

Mamulica :) to było dla Ciebie

c) Posty traktuje się osobiście i emocjonalnie a nie akademicko
a czy to jest forum akademickie???/

Ja nei powiedziałam, ze doktrat źle o kimś świadczy tylko, ze nie ma tu nic do rzeczy!!
Czy Ty wiesz jakie ja mam wykształcenie????? nie!!!!!!!!!!!!! bo to nie wpływa na moje macieżyństwo! A jak ktoś robi doktrat tylko po to by się nim na forum chwalić to współczuję szczerze

a czy to jest forum akademickie???/

Ja nei powiedziałam, ze doktrat źle o kimś świadczy tylko, ze nie ma tu nic do rzeczy!!
Czy Ty wiesz jakie ja mam wykształcenie????? nie!!!!!!!!!!!!! bo to nie wpływa na moje macieżyństwo! A jak ktoś robi doktrat tylko po to by się nim na forum chwalić to współczuję szczerze

Hmm Kilolek, dopytam: czy ty rozumiesz pojęcie "akademicka dyskusja" czy też kojarzy Ci się jedynie z akademikiem?

MacieRZyństwo

Nie chwalę się na forum doktoratem, w jednym jedynym poście o nim napisalam, w tym samym w którym napisałam o książce. Zaraz po tym napisałam również że można być bardzo spełnioną babcią klozetową. To że tego nie zauważyłaś jest przykładem niezwykle wybiórczego czytania postów.

reklama
i co przeszdadza ci??????????????????? no to masz problem! bo mnie nie

nie pojmuję "akademicko" w kontekscie akademika to ty bierzesz moją wypowiedź zbyt dosłownie.

Załózcie sobie ten swój fanklub i siedźcie tam sobie i kiście sie we własnym podziwie! Tu przynajmniej będzie przyjemniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry