D
dziunka24.
Gość
Rece mi juz opadaja:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uważam sie za osobę na poziomie więc nie skomentuję....Przepraszam, ale nie rozumiem o co ci dokładnie chodzi. Czy to oznacza ze nie wolno wypowiadać się pełnym zdaniem, bez bledow ortograficznych a takze przytoczyc kawalek wiedzy? Czy tu dyskutuje sie apriori? A priori – Wikipedia, wolna encyklopedia
prześledziłam i się nie zgadzam! Tyle. Widocznie przeczytałam więcej.Prześledź proszę jeszcze raz wątek "gry i zabawy" od mojego postu na str. 11. Przeczytaj również mój post, w którym zacytowałam panią Montessori ;-):-)
Widocznie przeczytałaś więcej niż ja napisałamuważam sie za osobę na poziomie więc nie skomentuję....
(a ten link to dla kretynek tak??)
prześledziłam i się nie zgadzam! Tyle. Widocznie przeczytałam więcej.
Bo o metodzie Montessori nic nie pisałam a czy to jest forum akademickie???/c) Posty traktuje się osobiście i emocjonalnie a nie akademicko

a czy to jest forum akademickie???/
Ja nei powiedziałam, ze doktrat źle o kimś świadczy tylko, ze nie ma tu nic do rzeczy!!
Czy Ty wiesz jakie ja mam wykształcenie????? nie!!!!!!!!!!!!! bo to nie wpływa na moje macieżyństwo! A jak ktoś robi doktrat tylko po to by się nim na forum chwalić to współczuję szczerze
i co przeszdadza ci??????????????????? no to masz problem! bo mnie nieMacieRZyństwo