reklama

Listopad 2009

kilolek
Odpuść :tak:
Szkoda sobie nerwy szarpac....

aaaaaa pasi - poczytaj sobie netykiete.... - jest wysoce nie na miejscu poprawianie cudzych błedów ortograficznych czy gramatycznych... - ale to tylko tak nawiasem mówiac

reklama
W zasadach funkcjonowania w swiecie wirtualnym stoi również że piszemy poprawnie w języku którego używamy, a jesli mamy z tym problem możemy posłużyć się edytorem tekstowym lub opcją ABC widniejącą w prawym górnym rogu okienka edycyjnego.

Ostatnia edycja:
My po spacerku :-D:-Dbyło fajnie:-DJustynę zagadałam prawie na śmierć, dzieciaczki troszkę spały troszkę nie:-)

A tu nadal dyskusja:-D:-D

A co do pisania poprawnego, mam to gdzieś, jak mi się zdarzy bład trudno...nie raz widzę błedy ortograficzne ale do głowy mi nie przyszło kogoś poprawiać...

To forum o dzieciach a jak ktoś chce pouczać jak ma pisać to niech zmieni forum:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

az przyko sie to czyta.....passi mowisz, ze chcesz dyskutowac, a potem bledy ortograficzne poprawiasz jak ktos wyraza swoje zdanie? ewidentnie prowokujesz do klotni...mysle, ze moge to obiektywnie powiedziec gdyz przeczytalam cala wasza dyskusje dopiero teraz, wiec mam swierze spojrzenie....

Agissa pewnie,ze sie zrobil podzial.... piszesz,ze glupota glupote rodzi oraz,ze niekorzy sie nie skalali edukacja po tym jak nie wszyscy podzielili twoj zapal do nauki czytania to czego oczekiwalas?
.

Katrenki - żebym to ja uprawiała poprawianie ortów na tym forum namiętnie i bez przerwy, ale nie, jeden raz poprawiłam, w słowie kluczowym - wydawałoby się - dla tego forum, w kontekście zadufania i pychy "pseudonaukowej". Szkoda że łatwiej jest zaakceptować orty niż ich poprawianie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry