reklama

Listopad 2009

o ile dyrektor wyrazi zgodę. A ja mam trocheę skomplikwaną sytuację. A do roku zabraknie mi 1 tydzień :-)
a nauczycieli to my tu mamy wysyp ;-)

nie musi wyrażać zgody, w KN jest napisane, że staż się przedłuża o tyle dni ile nie pracowałaś
a ja w następnym tygodniu idę się zapytać czy muszę wracać 18 maja:sorry:

reklama
można je jedynie uunąć al wolę tego nie robić bo jakiś czas temu panna passi zgosiła takie posunięcie do admina podając nie wiadomo jakie argumenty i dostałam pouczeni
kto tu powinien dostac pouczenie ehhhhhh......
jak ktos usuwal swoje posty to bylo ok, a my nawet nie mozemy takich postow usunac np. z watku ze zdjeciami

a moze nie kosz, a "dyskusje" i tam niech będą poruszane gorące tematy. Kto chce podyskutować to sobie tam pójdzie. Bo to potem tak ejst, ze ktoś chce opowiedziec o spacerze a nie może, bo tu spór trwa. Taka luźna propozycja

a moze nie kosz, a "dyskusje" i tam niech będą poruszane gorące tematy. Kto chce podyskutować to sobie tam pójdzie. Bo to potem tak ejst, ze ktoś chce opowiedziec o spacerze a nie może, bo tu spór trwa. Taka luźna propozycja
kilolek o to mi wlasnie chodzilo :happy: wyjelas mi to z ust:happy:

Kamcia fajna fotka w avatarku teraz zobaczyłam:-D:-D:-Djak ktos chce niech uzna to za lizustwo:-D:-D:-D
dziękuję bardzo:-)
można założyć:tak:a ja mogę przenieść te "dyskusje" jeśli chcecie
tyle że nie będ wiedziała dokładnie które posy przenieść:sorry:

dziękuję bardzo:-)

można założyć:tak:a ja mogę przenieść te "dyskusje" jeśli chcecie
tyle że nie będ wiedziała dokładnie które posy przenieść:sorry:
np na poczatek niepotrzebne dyskusje na watku ze zdjeciami, mysle ze to dobry pomysl i wszystkie ostre wymiany zdan, wrecz za ostre
co wy dziewczyny o tym myslicie????

reklama
Dobrze, że masz taką możliwość. Ja niestety muszę wrócić do pracy na początku maja:-(

Ja tez byc moze wroce do pracy choc nie chce i nie planuje ale wiadomo roznie bywa. Dlatego sciagam mleko prawie codziennie na wszelki wypadek, zamrazalnik pelen a Joasia juz zassala po wielu probach butelke. poza tym mam moze bardziej komfortowa sytuacje bo pracuje tylko 6 h dziennie wiec tu wypadnie tylko 1-2 karmienia.

aaaaaaaa nie mozna zalozyc nowego watku pt np. kosz?????
sama go zaraz zaloze

Zobacz załącznik 209704

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry