reklama

Listopad 2009

Czyzby nikt nie nadawał sie na chrzestną/ego...? ;-) Skąd ten problem...?

A co do wprowadzania pokarmów - dzieci alergiczne tzn ze skazą białkową oraz dzieci na cycu zaczynaja później wprowadzac posiłki, a Asia Dziunki na cycu...
My zreszta tez najwczesniej po skonczeniu 5 mca ale u nas to alergia... :sorry:
Nadają się ale jeden nie ma bierzmowania, drugi mieszka daleko... mój M to jedynak i dlatego mamy problem z wyborem wśród kuzynów.

Ja tez karmię piersią, pytałam już dwóch pediatrów i kazali w 4 miesiącu zacząć podawać zupkę jarzynową:szok:

Zdróweczka dla Maleństwa. Oby szybciutko wyrosła z tej alergii
Butterfly bo wedlug WHO dzieci karmione piersia powinny byc wylacznie na niej do ukonczenia 6 miesiaca. Kaszki wprowadze miesiac szybciej, bo Asiula duza i moze bedzie szybciej potrzebowac...
Lekarka wczoraj pochwalila mnie za taki wybor :-) Im pozniej tym lepiej, choc wiadomo za dlugo zwlekac ten nie mozna;-)
Dobrze, że masz taką możliwość. Ja niestety muszę wrócić do pracy na początku maja:-(

reklama
uuuuuuuuuuuu,ale zabawa mnie ominela :-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie passi, ty nikogo nie obrazasz, tylko piszesz, ze "sa ludzie i parapety". reszty obelg nie pamietam:laugh2:

klaudzia, wyslalam, a raczej zlecilam mojemu, wyslanie masci wczoraj. mam nadzieje,ze w pon dostaniesz i przepraszam,ze nie dalam rady wczesniej:sorry:

..A co do wprowadzania pokarmów - dzieci alergiczne tzn ze skazą białkową oraz dzieci na cycu zaczynaja później wprowadzac posiłki, a Asia Dziunki na cycu...
My zreszta tez najwczesniej po skonczeniu 5 mca ale u nas to alergia... :sorry:
Ja po rozmowie z moja pediatra na razie zadecydowalismy ze maly do 5 miesiaca bedzie na mleku, a pozniej sie zobaczy jak wyniki krwi czy nie bedzie potrzebowal jakiegos innego pokarmu. Bo ma ogolnie slaba morfologie od urodzenia. A ja mam skaze bialkowa, a on bardzo bardzo pszesuszona skore wiec staramy sie jak najdluzej karmic cyca zeby wilka z lasu nie wywolac :happy:. Ale zagmatwalam to :cool::-p, musicie wybaczyc bo ja z goraczka.
Dobrze, że masz taką możliwość. Ja niestety muszę wrócić do pracy na początku maja:-(
Ja wracam do pracy miesiac po tobie i juz sie tego boje, ale ja na szczescie na miesiac, a potem wakacje :rofl2:
Taki miesiac proby przed powrotem do pracy :laugh2::eek::eek::laugh2:

etna,czyzbys pracowala w szkole? :-)
bingo :happy:
a czego uczysz??

chce Ci się wracać na tak krótko?
chce czy nie chce pokonczyly mi sie wszystkie zwolnienia, macierzynskie i urlopy, a na wychowawczy nie chce isc, bo strach. A w czewcu maz i tejsciowa beda wolni wiec szkoda siedziec w domu. ....Od wrzesnia musze zaczac kolejny awans i tak jestem rok do tylu, przynajmniej przygotuje sobie w czerwcu wszystkie potrzebne dokumenty na wrzesien. skonczy sie to przesiadywanie na bb

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja już za miesiąc niestety wracam do pracy :-(
nie wiem czy etna mówiłam, ze ja mam awans zaczęty i powinien mi nie przepaść (mam nadzieję) ale i tak dużo roboty przede mną

Kamcia, Klaudzia
Jestescie wstanie to zrobic...?
W sumie dobry pomysl.... ;-)
można je jedynie uunąć al wolę tego nie robić bo jakiś czas temu panna passi zgosiła takie posunięcie do admina podając nie wiadomo jakie argumenty i dostałam pouczenie:-(

Nadają się ale jeden nie ma bierzmowania, drugi mieszka daleko... mój M to jedynak i dlatego mamy problem z wyborem wśród kuzynów.

Ja tez karmię piersią, pytałam już dwóch pediatrów i kazali w 4 miesiącu zacząć podawać zupkę jarzynową:szok:

Zdróweczka dla Maleństwa. Oby szybciutko wyrosła z tej alergii

ja wracam do pracy od poniedziałku:eek::confused2::-( ale powiedziałam ze tylko na weekendy mogę:-p
no a co do zupek to ja tez mam wprowadzić na piersi od 4 miesiąca... tak mi kazał lekarz,
ale więcej o tym pisałam na "karmienie piersią"

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry