reklama

Listopad 2009

reklama
Wstawać:-D:-D:-D:-D
Niunio już od 6 łobuzuje:-D bawił się z D a teraz padł i śpiocha.
Ja czekam na śniadanko ze sklepu, D ma problem co mi kupić:-D:-Da ja wybrzydzam oczywiście i marudzę:-D

Jakoś szaro za oknem :sorry::sorry::sorry:
mój maruda o 5 wstał :sorry:
wzięłam go do łóżka ale skubaniec cały czas mnie zaczepiał i domagał się uwagi

BRAK MI SŁÓW!!!! Zapierniczyli nam olej!!!!!!
Teraz z rana na gwałt musimy zamawiac że nei wspomne ze sporo tego było sporo kosztowało no i wogóle...:no::no::no::no::no:
Współczuję :no:

u nas chrzest 6 marca. i nocki coraz lepsze bo Frania ładnie śpi. tylko u mnie jakiś dziś spadek formy. doła mam. :-(
U nas chrzest 17 kwietnia dopiero i mamy właśnie problem z wyborem chrzestnych:zawstydzona/y:
wlasnie na tvn ogladalam reportaz o chorym Wiktorku i jego mamie i rodzince i powiem wam ze az mi lezki polecialy. Ile my mamy szczescia, ze mamy zdrowe dzieci, to naprawde cud. Biedna ta mama, kazdy chce widziec postepy swojego dziecka, a on jest taki bezbronny, ale mozna z niej brac przyklad.
To prawda. Zdrowe dziecko to największe szczęście na świecie:-)
hehe, moja Julia jak zaczela jesc obiadki to wszystkie zdjecia ma z pomaranczowym nosem :-D
A my z Asiula nie sprobujemy nic obiadkowego dopoki nie skonczy 6 miesiecy. Jak skonczy 5 wprowadzimy kaszki.
Dlaczego tak późno? Mnie pediatra kazał już po ukończeniu 4miesiąca.

Miłego dnia:-)

...
U nas chrzest 17 kwietnia dopiero i mamy właśnie problem z wyborem chrzestnych:zawstydzona/y:
...
Dlaczego tak późno? Mnie pediatra kazał już po ukończeniu 4miesiąca.
...

Czyzby nikt nie nadawał sie na chrzestną/ego...? ;-) Skąd ten problem...?

A co do wprowadzania pokarmów - dzieci alergiczne tzn ze skazą białkową oraz dzieci na cycu zaczynaja później wprowadzac posiłki, a Asia Dziunki na cycu...
My zreszta tez najwczesniej po skonczeniu 5 mca ale u nas to alergia... :sorry:

Butterfly bo wedlug WHO dzieci karmione piersia powinny byc wylacznie na niej do ukonczenia 6 miesiaca. Kaszki wprowadze miesiac szybciej, bo Asiula duza i moze bedzie szybciej potrzebowac...
Lekarka wczoraj pochwalila mnie za taki wybor :-) Im pozniej tym lepiej, choc wiadomo za dlugo zwlekac ten nie mozna;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry