Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój maruda o 5 wstałWstawać
Niunio już od 6 łobuzujebawił się z D a teraz padł i śpiocha.
Ja czekam na śniadanko ze sklepu, D ma problem co mi kupića ja wybrzydzam oczywiście i marudzę
Jakoś szaro za oknem![]()

WspółczujęBRAK MI SŁÓW!!!! Zapierniczyli nam olej!!!!!!
Teraz z rana na gwałt musimy zamawiac że nei wspomne ze sporo tego było sporo kosztowało no i wogóle...![]()

U nas chrzest 17 kwietnia dopiero i mamy właśnie problem z wyborem chrzestnychu nas chrzest 6 marca. i nocki coraz lepsze bo Frania ładnie śpi. tylko u mnie jakiś dziś spadek formy. doła mam. :-(
To prawda. Zdrowe dziecko to największe szczęście na świecie:-)wlasnie na tvn ogladalam reportaz o chorym Wiktorku i jego mamie i rodzince i powiem wam ze az mi lezki polecialy. Ile my mamy szczescia, ze mamy zdrowe dzieci, to naprawde cud. Biedna ta mama, kazdy chce widziec postepy swojego dziecka, a on jest taki bezbronny, ale mozna z niej brac przyklad.
Dlaczego tak późno? Mnie pediatra kazał już po ukończeniu 4miesiąca.hehe, moja Julia jak zaczela jesc obiadki to wszystkie zdjecia ma z pomaranczowym nosem
A my z Asiula nie sprobujemy nic obiadkowego dopoki nie skonczy 6 miesiecy. Jak skonczy 5 wprowadzimy kaszki.
...
U nas chrzest 17 kwietnia dopiero i mamy właśnie problem z wyborem chrzestnych![]()
...
Dlaczego tak późno? Mnie pediatra kazał już po ukończeniu 4miesiąca.
...

u nas to alergia...![]()

Mary to w koncu u Was alergia czy AZS???![]()

AZS powodowany alergia niestety...Mary to w koncu u Was alergia czy AZS???![]()