Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
a rodzina odposciła i wrecz pokochała Piotrka aż czasami zazdrosna jestm
żartuje ;-)a wracając do wyboru rodziców chrzestnych bo w tym tygodniu dowiedziałam się , że rodzicami nie muszą być kobieta i mężczyzna , mogą być dwie kobiety , albo opcjonalnie mężczyźni. Eh człowiek to się uczy całe życie:-)
u nas chrzest 6 marca. i nocki coraz lepsze bo Frania ładnie śpi. tylko u mnie jakiś dziś spadek formy. doła mam. :-(
Tez ogladalam to na TVN i jestem ciekawa czy wszyscy księża są do tego przekonani tak jak ten w telewizji, bo jeszcze tak na "żywo" sie z tym nie spodkalama wracając do wyboru rodziców chrzestnych bo w tym tygodniu dowiedziałam się , że rodzicami nie muszą być kobieta i mężczyzna , mogą być dwie kobiety , albo opcjonalnie mężczyźni. Eh człowiek to się uczy całe życie:-)...
Bo natalunia jest tego wyznanianatalunia no to zapraszam za rok :-)
a dlaczego chciały żebys miała meza prawosławnego?

przecież 3/4 osób w tym kraju tak ma. i jakoś sobie z tym radzą. i dzieciaki też są szczęsliwe. następnie pani malinowska - modelka- stwierdza, że woli zostać w domu z dzieckiem niż pracować. bo przecież ją tyle ominie , pierwsze słowo Fryderyka itp. no pewnie ja też bym chciała. ale zyć trzeba z czegoś.w PL to chyba mało gdzie to jest praktykowane poza tym mało ludzi o tym wie , w Norwegii w moim kościele widziałam już mnóstwo takich chrztów gdzie były dwie chrzestnea wracając do wyboru rodziców chrzestnych bo w tym tygodniu dowiedziałam się , że rodzicami nie muszą być kobieta i mężczyzna , mogą być dwie kobiety , albo opcjonalnie mężczyźni. Eh człowiek to się uczy całe życie:-).
, no chyba że polacy chrzcili to był ojciec i matka chrzestna ;-)