E
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W nosie tez sama sobie zrobilam, i bardzo mi sie podobal. Oj glupi wiek. Teraz mam 4 "sprawne " dziurki w 1 uchu a w 2 jedna. Nigdy bym sobie nie przebila brwi ani jezyka bo to pewnie cholernie boli
:-):-)
Świetnie sie skonczylo, dobrze że mama byla na to przygotowana.nie dostałam odpowiedzi na temat zdjęć wiec wklejam wam tutaj :-)
mam nadzieje że nie zostane ukamieniowana za to
muszę się pochwalić pierwszym jedzonkiem Amelki zaczeło się niewinnie a skończyło ... jak widać![]()
, na pewno sie jej poslucham jesli bedzie kazala wczesniej dokarmiac
ale mamy jeszcze dużo czasu na nauke :-)
a na jezyk brew czy nos sie nie zgodze, bo pewnie boli co? a ja za bardzo delikatna jestem
tzn. boi-dudekja kasuje... nie zacytował się cały tekst tylko jego fragment??![]()
backspace lub deletem i wstawiam (...) hihihi, a może macie inne patenty
no, ale jakoś go przekonam :-)dokładnie tak samoja kasujebackspace lub deletem i wstawiam (...) hihihi, a może macie inne patenty

Ja pytałam mojego to wzruszył ramionami i powiedzial ze pewnie wiem lepiej a dla niego bez znaczeniaKurde też myślałam, żeby Tysi uszka przebić! tyle, że gdzieś jak będzie miała z pół roczku :-)
nie wiem tylko co mój chłop na to, bo on to zakochany w swojej córeczce i nie da jej krzywdy zrobic, a jego zdaniem przekuwanie uszu to niepotrzebny ból dla niej!no, ale jakoś go przekonam :-)