reklama

Listopad 2009

Czesc cioteczki,

Wszystkiego naj, naj z okazji swiat, duzo radosci, milosci i pociechy z naszych malenstw, a przede wszystkim szzczesliwego macierzynstwa bez trosk i niepowodzen w tym najwazniejszym dla naszych dzieci, pierwszym roku zycia...

zyczy ciocia Ania

Na poprawe humoru filmik (mam nadzieje ze nasze maluchy tez sie tak beda smialy wkrotce:)
[video=youtube;lvWf6U_AbVE]http://www.youtube.com/watch?v=lvWf6U_AbVE&feature=fvw[/video]

reklama
Wesołych Świąt Wielkanocnych :-)

DSC04923..jpg

Martolinka współczuję z całego serducha.
"Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi" mam to samo odczucie...na święta się pochorowałam przez moją mamę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Z nosa mi leci ciurkiem, kicham i modlę się, żebym małego nie zaraziła :-(
Wesołych Świąt KOBIETKI!!!
Ps. widze, że Dziunka powróciła na salony :-D:-D:-D witamy, witamy, tęskniłyśmy!!! :-D:-D:-D

Oj niestety, tylko z doskoku... Dużo zdrówka życzę :)

Wesołych Świąt Laleczki :)

Hej laseczki!!!
My z Pawełkiem nocowaliśmy wczoraj u mojej mamy, on pierwszy raz a ja po 4 latach :)
Bałam się tej pierwszej jego nocy poza domem, ale był bardzo grzeczny i bezproblemowy, moj aniołeczek. Jednak nie wazne miejsce, tylko byle by mama była :)
A zając mu przyniósł 3 kubki niekapki hihihi miał gest, mam nadzieję że chociaż maly będzie chciał z tego pić.

Etna mysle ze jak pije z butli to z tego tez bedzie - na tym samym polega, na ssaniu.

U nas zajac przyniosl Joasi 5 par skarpetek (:baffled: cos zajaca na skarpety wzielo w tym roku haha), 2 grzechotki, jeden gryzaczek i soczek (ktory dostal Miłek bo mała jeszcze nie moze), a i body (już za male a na metce pisze na 9 miesiecy...). Za to Julia obkupiona po pachy:-D Ken dla lalek (zaraz go rozebrala i pod kolderke z lalka barbie wsadzila:-D), puzzle, gumki do wlosow, ksiazka, kuferek na skarby, bluzka, pidzama, dwie pary skarpetek, hulajhop, ogromne mydlane bańki i pół biurka zawalone słodyczami (i uswiadomilam sobie jakie to straszne - tylko jedna mandarynka i jeden banan! a tak to 6 zajacow i 4 kinder jajka i mnostwo innych slodkich *******ek).

Odbębniliśmy też roczek Miłoszka. Jestem wykończona...

nas jakoś zając ominął...

co do niekapka to mój Kuba mimo, ze był na butli z niekapka nie chciał pić za żadne skarby, z 1,5 roku miał jak sie przekonal. Koło roczku kupiłam kubek ze słomka, bo tak to z butelki tylko chciał pić.

moj ostatni raz butle ciagnal 2 ,5 miesiaca temu i nie wiem czy mu sie nie odwidzialo :O
we wtorek pobranie krwi i mam przed podac wode bo ma gesta krew i zobaczymy jak mu idzie to picie z butelki

reklama
kurcze, mój wciąż butelki nie chce, a ja za 2 dni do pracy idę cos mi się wydaje, ze skończy sie na tym, ze A. mi będzie w kłusa młodego na karmienie dostarczał :D dobrze, ze mam niedaleko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry