reklama

Listopad 2009

Dziewczyny chce wam powiedziec ze chyba bede pierwsza mamusia z Listopada :) tzn Pawełek bedzie mial rodzeństwo ...
zwymiotowałam wczoraj i jakies zzawroty głowy mialam wciągu dnia i dzis z rana maz polecial po test i wyszedł pozytywny ...
ciesze sie .. tylko czy dam rade :|
ty świnko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 myslałam,z ę trupem padnę z wrażenia!!!!
cześć dziewczynki życzę wam zdrowych spokojnych świąt smacznego jajka i mokrego dyngusa!!!!:-):-):-):-)
to tak w razie gdybym się już nie pojawiła bo pogoda jak na razie super że aż się nie chce na kompie siedzieć
dziunka myślisz że ząbkowanie będzie aż tak straszne??

ale mi o ten cycek chodzi bo się zestresowałam
pozwolę się wtrącicć.. Faktycznie czuć! Ale to nie to, ze boli, takie lekkie ukucia. Dopiero się wyrżnęły i do gryzienia to jescze daleko ale faktycnzie jest różnica. Dla mnie to też nowość, bo Kuba dostał pierwsze ząbki na 8 miesięcy jak ja już nie karmiłam...

reklama
Sasiad siedzi zamkniety i juz nawet dzwonek odłączył ,
A ja jade do tych dupków i nie daruje im. Wyobrazcie sobie ze oni w tej gazowni maja cały czas dyzur- bo jak inaczej ,a le w swieta tu cytuje "oni tylko mogą odłączyć a nie podłączac"!!!!!!!!!!!!!!!! ja im tam wyjade z dyktafonem i zobaczymy

Kochane zycze Wam radosnych , spokojnych i pełnych milosci swiat :)

Sasiad siedzi zamkniety i juz nawet dzwonek odłączył ,
A ja jade do tych dupków i nie daruje im. Wyobrazcie sobie ze oni w tej gazowni maja cały czas dyzur- bo jak inaczej ,a le w swieta tu cytuje "oni tylko mogą odłączyć a nie podłączac"!!!!!!!!!!!!!!!! ja im tam wyjade z dyktafonem i zobaczymy

Kochane zycze Wam radosnych , spokojnych i pełnych milosci swiat :)

i do UWAGI :)

bry :-)

ja jak zwykle zabiegana i ogarnac nie moge forum, teraz swieta to nie mam czasu ale po swietach zerkne i nadrobie wszytsko.
Chciałam wam zyczyc Wesołych swiąt, smacznego jajka i dyngusa mokrego :-D

buziaki dla smyków :-)

WESOŁYCH ŚWIĄT MAMUŚKI!!! I nie pracować za dużo... :-)
Ale mnie to rozbawilo! Hehehe...

Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi. Wracamy sobie ze spaceru a tu pod blokiem straz , pogotowie gazowe.Okazało sie , ze facet z 2 pietra i naszego pionu jednoczesnie wwiercił sie rure od gazu i mało nie wysadził 10 pietrowego bloku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Panowie naprawili rure , ale stwierdzili , ze nie wlacza w naszym pionie gazu póki nie sprawdza u wszystkich w pionie , czy jest szczelne. I okazało sie , ze dwóch mieszkańców nie bylo.Gazownicy zwineli sie i pojechali... Gdy pozostali lokatorzy wrocili w gazowni powiedzieli , ze juz nie pracuja i przyjada we wtorek rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: I takim oto sposobem przez swieta bedziemy bez cieplej wody , a wiec ani sie umyc ,ani ugotowac ani upiec!!!!!!!!!!
M pojechał do ojca po kuchenne z jednym palnikiem na prad i prodiz . Zrobimy jakis plan minimum a kapac to sie bedziemy w wodzie zagotowanej w czajniku po Antosiu!!!!!!
Ale sasiad wam zrobil niespodzianke ;o( Moze jakos to wam jeszcze naprawia. Przynajmniej zapamietasz te swieta... beda inne niz wszystkie ;o) hihihiii...
Martolinka współczuję z całego serducha.
"Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi" mam to samo odczucie...na święta się pochorowałam przez moją mamę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Z nosa mi leci ciurkiem, kicham i modlę się, żebym małego nie zaraziła :-(
Wesołych Świąt KOBIETKI!!!
Ps. widze, że Dziunka powróciła na salony :-D:-D:-D witamy, witamy, tęskniłyśmy!!! :-D:-D:-D
Wracaj do zdrowka ;o)

Zycze wszystkim mamusia i ich pociecha Wesolych Swiat!

cześć mamuśki!!
Dawno mnie tu nie było ale nie miałam czasu na nic. Mama była na zabiegu i wszystko było na mojej głowie, musiałam jej pomóc, gotować dla rodziców i dla nas a w dodatku zakupy, sprząanie no i mała. O 20 jak kładłam spać małą to tylko brałam prysznic i padałam ze zmęczenia.

Wesołych i spokojnych świąt spędzonych w gronie bliskich :))

martolnka współczuje
uleńka szybkiego powrotu do zdrowia A czemu nie możesz czosnku?? ja pije mleko, jem miód, czosnek itp

ah ... padam ze zmeczenia ... od 14 ciagle cos robilam w domu to odkurzyc to zmyc podłogi ugotowac posprzatac w kuchni ... w lazience ... :| nogi w dupe mi włażą ... bosh ... a moj se siedzial na kanapie przed kompem ...zreszta nawet nie chcialam prosic o pomoc ... bo po co :| jak on po pracy :| ... szkoda słów... swieta zapowiadaja sie beznadziejnie ... :( oby szybciej wtorku ...

reklama
WESOŁYCH ŚWIĄT MAMUŚKI!!! I nie pracować za dużo... :-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ku.... aż chce mi sie klac na czym swiat stoi. Wracamy sobie ze spaceru a tu pod blokiem straz , pogotowie gazowe.Okazało sie , ze facet z 2 pietra i naszego pionu jednoczesnie wwiercił sie rure od gazu i mało nie wysadził 10 pietrowego bloku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Panowie naprawili rure , ale stwierdzili , ze nie wlacza w naszym pionie gazu póki nie sprawdza u wszystkich w pionie , czy jest szczelne. I okazało sie , ze dwóch mieszkańców nie bylo.Gazownicy zwineli sie i pojechali... Gdy pozostali lokatorzy wrocili w gazowni powiedzieli , ze juz nie pracuja i przyjada we wtorek rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y: I takim oto sposobem przez swieta bedziemy bez cieplej wody , a wiec ani sie umyc ,ani ugotowac ani upiec!!!!!!!!!!
M pojechał do ojca po kuchenne z jednym palnikiem na prad i prodiz . Zrobimy jakis plan minimum a kapac to sie bedziemy w wodzie zagotowanej w czajniku po Antosiu!!!!!!
WSPÓŁCZUJĘ:-(TEŻ BYM AWANTURĘ ZROBIŁA:wściekła/y::wściekła/y:
pozwolę się wtrącicć.. Faktycznie czuć! Ale to nie to, ze boli, takie lekkie ukucia. Dopiero się wyrżnęły i do gryzienia to jescze daleko ale faktycnzie jest różnica. Dla mnie to też nowość, bo Kuba dostał pierwsze ząbki na 8 miesięcy jak ja już nie karmiłam...
GRATULUJEMY ZĄBKÓW mam nadzieję że u nas też będzie bezboleśnie bo zaczynam się stresować chyba że ząbki wyjdą późno:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry