D
dziunka24.
Gość
No lekarka twierdzi ze ja poczuje zabkowanie na cycku...i "na pewno pani bedzie wiedziec ze to to"...moja mama tez nieraz miala pogryzione brodawki jak mlodemu wychodzily jedynki...potem juz przestal gryzc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja Oliwke karmiłam cycem 20 miesiecy i ani jednego zeba nie odczułam więc nie bój sie na zapasJoasia cos marudna ostatnio bardziej, myslalam ze ten gorny zab w koncy sie przebija, ale lekarka mowi ze jeszcze nie i ze poczuje na cycku jak zacznie sie zabkowanie...az sie boje
Ale super!!!!!1
Gratuluje bardzo, bardzo, bardzo!!!
Jestes odwazna babka i na pewno sobie poradzisz my bedziemy cie wspierac![]()
woooww
alleee czaddd!!!
Gratuluje!!
Pewnie ze dacie rade!! :-):-):-):-):-):-)
Kasiiula PRYMA APRYLIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???
Gratuluje ;-)
Hmm..... moze ???
Obstawia na 100%, że to żart
gratuluje ...... pomysłu![]()
kasiiula jak to zart to niezlynic nie mowilas ze sie starasz;-) a my jak zwykle cale dnie na dworze, dobrze ze chociaz ladna pogode mamy;-) kochane, bo nie wiem czy zawitam jeszcze przed to:
wesołych świąt i wesołego jajka
Prima AprilisKasiiua no to jak to z ta fasolka? Jest cos? Czy to tylko zarty??????????
buehehe a ty co pilnujesz mojego okresu czy co ;-) zreszta wiedzialam ze ty to wypomnisz bueheheGłupiutkie, Kasiula w ciąży byc nie moze , dopiero okres jej sie skonczyl
A Julce scielam wlosy...ma do ramion i slicznie wygladaa od wrzesnia idziemy do zerowki
od 5 lat. Bylam z nia u pani pedagog i nie ma na co czekac.
ojkasiula a ja sie tak cieszylam, ze ty w ciazy a ty nas w jajo zrobilas nie ladnie
kaiula,prawie uwierzylam,ale zaraz mnie tkneloze 1 kwietnia
zaniedbuje was troche,bo mam grype,z nosa tak mi leci,ze nie nadazam wycierac, krople sa do d...,pomagaja na 5 min, a tu jeszcze mala marudna, bo zabkuje![]()
Prima Apriliszeby nie Ulenka to byscie dalej myślały bu
hehehe
QUOTE]
Kasiiula SORKI ZA SPALENIE ŻARTU. MĄŻ MNIE OCHRZANIŁ, ŻE CIĘ WYDAŁAM!!!
Ale te nasze dziewczynki dałyby się nabrać...... hehehehe
A mnie chyba też coś złapało, siet.......... Moja mama przywlokła przeziębienie, katar i kaszel, małego izoluję jak mogę ale sama chyba złapałam!!!!!!!!!!!! Mma ochotę jej "łeb urwać" bo łazi wszędzie i wszystko do domu przywleka a przecież mamy dziecko. Oczywiście karmię więc miód, czosnek, mleko zabronione i co ja mam brać???????????? Nosz cholera jedna!!! Coś mi się wydaje, ze mały ode mnie już na 100% załapiebuuuu wyć mi się chce!!! Dziewczyny co ja mogę brać oprócz psikania do nosa?
hehe nic sie nei stałoKasiiula SORKI ZA SPALENIE ŻARTU. MĄŻ MNIE OCHRZANIŁ, ŻE CIĘ WYDAŁAM!!!
Ale te nasze dziewczynki dałyby się nabrać...... hehehehe
A mnie chyba też coś złapało, siet.......... Moja mama przywlokła przeziębienie, katar i kaszel, małego izoluję jak mogę ale sama chyba złapałam!!!!!!!!!!!! Mma ochotę jej "łeb urwać" bo łazi wszędzie i wszystko do domu przywleka a przecież mamy dziecko. Oczywiście karmię więc miód, czosnek, mleko zabronione i co ja mam brać???????????? Nosz cholera jedna!!! Coś mi się wydaje, ze mały ode mnie już na 100% załapiebuuuu wyć mi się chce!!! Dziewczyny co ja mogę brać oprócz psikania do nosa?

Fakt- gdyby nie Uleńka uwierzyłabymJa wczorak wybrałąm sie do fryca sciełąm włosy do ramion , położyłam farbe, zrobiłąm brwi i rzesy i czuje sie jak bogini, ale na chrzest trzeba w końcu jakos wygladac
U nas znowu szaro i pochmurno buuuuuuuuu........
Szukałam przedwczoraj cały dzien stroju dla małego na cgrzest i kurcze wszedzie te garniturki. Mi osobiscie sie nie podobaja- dziecko to dziecko, na garnitur ma jeszcze czas. Zjechaąm pół miasta i zajechalismy potem do HM. Tam znałazłam bialutki sweterek i spodnie z czegos niby wełna . I super mały wyglada . Dałam tylko 30 złDo tego czapeczka i wyglada cacy
![]()