MONIA-AREK
Fanka BB :)
Ja po przerwie wpadłam. Moze byc??
Kasiula - najpierw uwierzylam, ale jak dziewczyny napisaly, to juz zwatpiłam.
U nas ze spaniem ostatnio roznie, ale dluzszy sen to sie przestal zdazac (na piersi). co 2,5 - 3 godz wstaje, a na poczatku tyg miał noc, ze co godzine musialam wstawac. A jeszcze z miesiac temu spal dlugo.
Kasiula - najpierw uwierzylam, ale jak dziewczyny napisaly, to juz zwatpiłam.
U nas ze spaniem ostatnio roznie, ale dluzszy sen to sie przestal zdazac (na piersi). co 2,5 - 3 godz wstaje, a na poczatku tyg miał noc, ze co godzine musialam wstawac. A jeszcze z miesiac temu spal dlugo.
nic nie mowilas ze sie starasz;-) a my jak zwykle cale dnie na dworze, dobrze ze chociaz ladna pogode mamy;-) kochane, bo nie wiem czy zawitam jeszcze przed to:
Mieszka sie super, no ogolnie jestem mega zadowolona. Dziewczyny zdrowe, z Joasia chodze prawie ciagle w chuscie, czuje sie troche osamotniona, bo w moim miescie jeszcze nikogo w niej nie widzialam (z tego co wiem sa dwie chustomamy jeszcze ale juz maja duze dzieci). Dzis bylysmy w chuscie na szczepieniu, jedna mama swoje ryczace malenstwo porzucila aby sie na nas pogapic
o co chodzilo to nie wiem
byla mile zaskoczona ze jeszcze sie karmimy i dostalam pochwale ze jeszcze nie wprowadzam zadnych pokarmow
a od wrzesnia idziemy do zerowki