Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, a co sie dzieje z Dziunka? Jakos sie ostatnio nie udziela...
Net będzie bez obawdziunka sie przeprowadzila i nie ma netajeszcze
Cleo a neta bedziesz miala na nowym miejscu ?
do nas w poniedziałek przyjechali znajomi mają 1.5 miesięczną córeczkę i słuchajcie od 2 tygodnia życia mała dostaje... grysik(bo się według teściowej nie najada bo płacze...
lekarz ich zjeb@#$ że dzidzia za dużo przybiera...
)
następnie podają jej mleko KROWIE Z KARTONU myślałam że mnie szlak trafi jak mi to opowiadała bo po Bebilonie ulewa a po tym nie...
następnym rozszerzeniem diety tego biednego maleństwa jest marchewka z ziemniakiem
a na noc dostaje cycka
DZIEWCZYNY JAK JA TO USŁYSZAŁAM TO MYŚLAŁAM ŻE ICH POZABIJAM NORMALNIE SZKODA MI SŁÓW![]()

kilolku, biedny michas
aga4444, brak slow.a nie mozna kogos o tym powiadomic? np. pielegniarke srodowiskowa? zeby oni temu dziecku nie zaszkodzili swoja glupota, bo szkoda dziecka
w rodzinie znajomego mojego N. byla para, oboje wojskowi,ale mieszkali w kwaterach w innych miejscowosciach i urodzilo im sie dziecko. on przyjezdzal tak czesto na ile mu praca pozwalala i to dziecko - synek- caly czas plakalo, od wyjscia ze szpitala nie przybieralo, wrecz chudlo. raz facet pojechal tam ze swoja matka i sie okazala, ze ta wariatka karmila tego noworodka takim deserem - ryz na mleku (rice pudding) z puszkii
to jest na krowim mleku, ryzu tam 8% zawartosci, bo kiedys sama sprawdzalam,a reszta to wszystko sztuczne
od razu zawiadomili opieke spoleczna
u mnie lipa. dzisiaj odnowila sie rwa kulszowa, nie moge sie schylac,siadac,wstawac, chodzic, podnosic malej... tzn, moge,ale w masakrycznym bolu.probowalam sie dopytac,czy moge ibuprofen jak karmie piersia,ale nie oddzwonili jeszcze, przykleilam te plastry rozgrzewajace, chociaz tez niewiem, czy moge,ale inaczej wylabym z bolu i malej nawet nie moglabym przewinac.
dodatkowo nie mam cieplej wody od wczoraj, bo sie okazalo,ze ta opcja elektrycznego podgrzewania chyba sie zepsulajutro im zrobie awanture, bo fachowcy dzis stwiedzili,ze naprawia najwczesniej we wtorek. ogrzewania tez nie mam, na szczescie da sie wytrzymac, poza tym wlasciciel kazal kupic grzejnik olejowy,a on odda kase. no ale za prad juz nie odda,a to ciagnie jak smok.....
czy ktos wie, jak to wyglada w swietle prawa w uk, tzn ile dni mog mnie trzymac z malym dzieckiem bez goracej wody i ogrzewania?

Dziewczyny, a co sie dzieje z Dziunka? Jakos sie ostatnio nie udziela...

jak ja wyszlam, opierdzielilam z gory do dolu , az sie trzeslam cala, kwiaty mi nawet podeptali !!!

ale do glowy mi wczesniej nie przyszlo aby furtke na klucz zamykac.
Łobuz z niej straszny
Spaceruje juz po calym pokoju, to sie obkreci , to popelza i w efekcie zamiast na kocu laduje na panelach. Podciaga sie na stojaku lub macie. Ogolnie rwie sie do siadania. Jak ja posadze z oparciem to siedzi juz super. Moj A sie kloci ze w koncu jedynka gorna sie przebila, ale ja tam tego nie widze
az nie chce mi sie myslec na temat wizji kataru......ach..... a pogoda jak na zlosc dzis przepiekna...a ja poszlam na spacer i musialam wracac raz, ze zupelnie nie mialam sily, dwa, ze tak mi oczy lzawily od slonca, ze i tak bez sensu.....odpowiedziałam na karmieniu...Biedulek 6 godzin i się nie przełamal, a to mały uparciuch i co czekal na cyca? Jak tam minal pierwszy dzien w pracy
klaudzia a co ty w takim bojowym nastroju co ?