Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no to dawaj! gdzie się podziewasz? zekamy!DZIUNKA no to mialaś fajnych goscibeuheheh a co do neta to przesada ... :|
KATRENKI zdrówka :*
KLAUDZIA zazdroszcze baseniku tez bym sie przeszła yh ...
Kilolku a czemu nie ma to nie wiem wchodze i nie ma nikogo ... zreszta od pary dni wieczorami na kompie mnie nie ma...
a ja znowu wzielam sie za wyszywanie wiec mniej czasu mam ... no i odliczam do wyjazdu do siostry poznac siostreniceeh ...
pozatym Pawełek juz ladnie siada samz pozycji pollezacej ... no i przewraca sie z plecków na brzuszek
... a tak martwilam sie ze wasze to robia a moj nie... no i przyszło kolej na mojego malego ;-)
Żyję jeszcze
Tesknie za Wami strasznie, zaluje ze zadnej foty wstawic nie moge na razie:-( Mam nadzieje ze net szybko bedzie bo umieram bez Was:--
-( BUZIAKI
![]()
a pogoda faktycznie byla CUDNA!!!!! sama mialam dzis tylko krotki rekawek. Oby sie tak utrzymalo dluzej. A jak cudownie jak nie trzeba kurtki dziecku ubierac. Mial body z krotkim rekawkiem, bluzeczke z dlugim i bluze z kapturem, plus spodenki i skarpetki i buciki ;-)
A jutro wybieramy sie na nauke masazu dla niemowlat![]()
u nas tez bylo pieknie, mialam cieniutka bluzke z dlugim,ale i tak przerazal mnie widok dzieci w spacerowkach, niewiele starszych od amelki, w miniowkach/ spodenkach i gole nozki...... cieplo bylo ale wiatr tez niezle wial.
a ja słuchajcie dzisiaj widziałam jak ojciec dawał do picia takiemu jeszcze nie chodzącemu nawet kajtkowi coca cole!!!!!
takie zajecia odbywaja sie za darmo w ''sure start centre'' sa tam tez rozne inne zajecia i mozesz se tam zobaczyc z health visitor czy zwazyc dziecko, warto sie zainteresowac, napewno u ciebie tez jest :-)No to dobrze, ze sie zameldowalas. Teraz mozesz dalej spokojnie sie
A gdzie na te masaze? Prywatnie czy przez NHS?
.
takie zajecia odbywaja sie za darmo w ''sure start centre'' sa tam tez rozne inne zajecia i mozesz se tam zobaczyc z health visitor czy zwazyc dziecko, warto sie zainteresowac, napewno u ciebie tez jest :-)
takie zajecia odbywaja sie za darmo w ''sure start centre'' sa tam tez rozne inne zajecia i mozesz se tam zobaczyc z health visitor czy zwazyc dziecko, warto sie zainteresowac, napewno u ciebie tez jest :-)