• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

u nas tez bylo pieknie, mialam cieniutka bluzke z dlugim,ale i tak przerazal mnie widok dzieci w spacerowkach, niewiele starszych od amelki, w miniowkach/ spodenkach i gole nozki...... cieplo bylo ale wiatr tez niezle wial.

reklama
DZIUNKA no to mialaś fajnych gosci :) beuheheh a co do neta to przesada ... :|
KATRENKI zdrówka :*
KLAUDZIA zazdroszcze baseniku tez bym sie przeszła yh ...
Kilolku a czemu nie ma to nie wiem wchodze i nie ma nikogo ... zreszta od pary dni wieczorami na kompie mnie nie ma...

a ja znowu wzielam sie za wyszywanie wiec mniej czasu mam ... no i odliczam do wyjazdu do siostry poznac siostrenice :) eh ...
pozatym Pawełek juz ladnie siada sam :) z pozycji pollezacej ... no i przewraca sie z plecków na brzuszek :) ... a tak martwilam sie ze wasze to robia a moj nie... no i przyszło kolej na mojego malego ;-)

DZIUNKA no to mialaś fajnych gosci :) beuheheh a co do neta to przesada ... :|
KATRENKI zdrówka :*
KLAUDZIA zazdroszcze baseniku tez bym sie przeszła yh ...
Kilolku a czemu nie ma to nie wiem wchodze i nie ma nikogo ... zreszta od pary dni wieczorami na kompie mnie nie ma...

a ja znowu wzielam sie za wyszywanie wiec mniej czasu mam ... no i odliczam do wyjazdu do siostry poznac siostrenice :) eh ...
pozatym Pawełek juz ladnie siada sam :) z pozycji pollezacej ... no i przewraca sie z plecków na brzuszek :) ... a tak martwilam sie ze wasze to robia a moj nie... no i przyszło kolej na mojego malego ;-)
no to dawaj! gdzie się podziewasz? zekamy!
Co do siadania to mój też się podciąga z półleżenia ale troche mu kiepsko wychodzi hehe bo ciut za mocno się podciaga i ląduje na ryjku, generalnie nie umie sie utrzymac ale sie ciagnie

Żyję jeszcze:-D
Tesknie za Wami strasznie, zaluje ze zadnej foty wstawic nie moge na razie:-( Mam nadzieje ze net szybko bedzie bo umieram bez Was:-(:-(:-( BUZIAKI :)

No to dobrze, ze sie zameldowalas. Teraz mozesz dalej spokojnie sie urzadzac:)

a pogoda faktycznie byla CUDNA!!!!! sama mialam dzis tylko krotki rekawek. Oby sie tak utrzymalo dluzej. A jak cudownie jak nie trzeba kurtki dziecku ubierac. Mial body z krotkim rekawkiem, bluzeczke z dlugim i bluze z kapturem, plus spodenki i skarpetki i buciki ;-)

A jutro wybieramy sie na nauke masazu dla niemowlat :)

A gdzie na te masaze? Prywatnie czy przez NHS?

u nas tez bylo pieknie, mialam cieniutka bluzke z dlugim,ale i tak przerazal mnie widok dzieci w spacerowkach, niewiele starszych od amelki, w miniowkach/ spodenkach i gole nozki...... cieplo bylo ale wiatr tez niezle wial.

No wlasnie, ja mieszkam nie az tak daleko od was, a u nas zawsze chlodniej i wieje i pada... ja w kurtce wciaz chodze, a na krotki rekaw to pewnie dopiero w lipcu:(
A tak zazdroszcze, mam na miejscu gory, morze, mam piekny taras z widokiem na gory, ale zeby sie poopalac, zeby skorzystac...to nie, po za zimno. A tez juz bym chciala mala cieniej ubrac, ehhh... Chociaz szkockie dzieci cienko caly rok poubierane, oni tu hartuja niemowlaki, zima bez skarpetek, bez czapek nawet jak jest blisko zera stopni.

a ja słuchajcie dzisiaj widziałam jak ojciec dawał do picia takiemu jeszcze nie chodzącemu nawet kajtkowi coca cole!!!!!
:))) dzis widzialam mega scene: szlam sobie z mala i widze ze laska "leci" z wozkiem, taka jakas dziwnie pochylona... w momencie w ktorym wychynęła zza samochodu zmrozil mnie widok... jedzacego dziecka. Mianowicie owa pani pomykala z wozkiem, pchjac go dosyc szybko jedna reka, w drugiej trzymala butelke z mlekiem, ktora to butelka karmila lezacego szkraba (maly w wieku naszych dzieci). Maly przyssany, pani leci z wozkiem, bedac z tylu za maluchem (maluch przodem do swiata). Glupota ludzka nie zna granic. Jedem kamien, jeden wyboj, jedno porzadne zakrztuszenie - dziecko moze stac sie roslinka do konca zycia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry