reklama

Listopad 2009

reklama
dziewczyny tak z innej beczki jak mam sobie wstawić ten suwaczek z tymi ząbkami... prosze o pomoc....
Kliknij na ten suwaczek np pod moim postem. Wyswietli Ci se stronka gdzie stworzysz wlasny, a potem wkleisz jego adres w swoich ustawieniach na bb-tak jak inne suwaczki. Edytuj sygnature-chyba w to bedziesz musiala wejsc.

Kasiula u nas tez rano dzis prawie sniezyca , ale juz słoneczko na swoim miejscu :)
Nalatałam sie dzis z rana po urzedach z małym . Z jednej strony udreka , a z drugiej jego urok dziala na nieprzejednane urzedniczki :P

dziubasek, olica miło Was "widzieć ":)

Kasiula u nas tez rano dzis prawie sniezyca , ale juz słoneczko na swoim miejscu :)
Nalatałam sie dzis z rana po urzedach z małym . Z jednej strony udreka , a z drugiej jego urok dziala na nieprzejednane urzedniczki :P

dziubasek, olica miło Was "widzieć ":)
patrz bo zaraz dostyanie ci sie za to ze w takie miejsca bierzesz ze soba dziecko ;] ;] ;-) gdzie pełno ludzi, zarazków, bodźców... itp... itd...

reklama
Ja akurat jestem z tych mam , które żyją w przekonaniu, że dziecko powinno być z "bakteriami" zaprzyjaznione :) a zeby sie przyjaznic trzeba sie poznac ... a jak sie poznac unikajac kontaktu? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry