kilolek
podwójna listopadowa mama
no niestety już po rekrutacji ale i tak nie można bylo składac do 2 placówek, bo automatycznie usuwalikilolek próbuj dalej, złóż dokumenty gdzies jeszcze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no niestety już po rekrutacji ale i tak nie można bylo składac do 2 placówek, bo automatycznie usuwalikilolek próbuj dalej, złóż dokumenty gdzies jeszcze
Ja nadal jak myślę o tym przez co przeszliśmy to płacze, siedzi to jeszcze we mnie, pewnie z czasem minie, bo mam moje szczęsie i co dzień mówię mu jak strasznie go kocham, a pewnego dnia usłyszę od niego Mamo Kocham Cię!!!czekam
![]()
Buziaki Kochana i dzięki za zainteresowanie![]()
to tak jak u nas geee, guuuu, eeeeee, a najlepiej mu wychodzi aguuu aguuuWzruszyłam się tym co napisałaś:--
-(ale Patryczek jest cudownym dzieckiem, a Ty wspaniałą matką:-):-):-)wiec nie smutkaj się:-):-):-)najgorsze masz za sobą, a teraz się tylko cieszyć że sie robi z Patryczka pulpecik mamusi hihi
Ja też czekam na "mama" na razie jest "guuu i geee" i też pieje z radości:-)
Pewnie jak miałabyś znajomości w Urzędzie Miasta to nie byłoby żadnego problemu z miejscem w przedszkolu. U nas są jeszcze prywatne przedszkola, ale ono kosztuje 600/miesięcznie, a państwowe 300/miesięcznie z angielskim.no niestety już po rekrutacji ale i tak nie można bylo składac do 2 placówek, bo automatycznie usuwali
no zajebiście , cale 215 zł aż skacze z radości

ok zarejestrowąlam się i będę glowsować (tylko jak wrócę ze sklepu, bo m lada chwila zamkną