reklama

Listopad 2009

reklama
Ja nadal jak myślę o tym przez co przeszliśmy to płacze, siedzi to jeszcze we mnie, pewnie z czasem minie, bo mam moje szczęsie i co dzień mówię mu jak strasznie go kocham, a pewnego dnia usłyszę od niego Mamo Kocham Cię!!! :-D czekam :p
Buziaki Kochana i dzięki za zainteresowanie:)

Wzruszyłam się tym co napisałaś:-(:-(:-(ale Patryczek jest cudownym dzieckiem, a Ty wspaniałą matką:-):-):-)wiec nie smutkaj się:-):-):-)najgorsze masz za sobą, a teraz się tylko cieszyć że sie robi z Patryczka pulpecik mamusi hihi
Ja też czekam na "mama" na razie jest "guuu i geee" i też pieje z radości:-)

Wzruszyłam się tym co napisałaś:-(:-(:-(ale Patryczek jest cudownym dzieckiem, a Ty wspaniałą matką:-):-):-)wiec nie smutkaj się:-):-):-)najgorsze masz za sobą, a teraz się tylko cieszyć że sie robi z Patryczka pulpecik mamusi hihi
Ja też czekam na "mama" na razie jest "guuu i geee" i też pieje z radości:-)
to tak jak u nas geee, guuuu, eeeeee, a najlepiej mu wychodzi aguuu aguuu

no niestety już po rekrutacji ale i tak nie można bylo składac do 2 placówek, bo automatycznie usuwali
Pewnie jak miałabyś znajomości w Urzędzie Miasta to nie byłoby żadnego problemu z miejscem w przedszkolu. U nas są jeszcze prywatne przedszkola, ale ono kosztuje 600/miesięcznie, a państwowe 300/miesięcznie z angielskim.

Urząd Pracy mnie dobił...D pojechał odebrać zasiłek dla mnie...zarejestrowana byłam 12 kwietnia a oni mi naliczają zasiłek od 20 kwietnia :baffled: no zajebiście , cale 215 zł aż skacze z radości:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry