C
Cleo1981
Gość
poszlam dziś na przymusowy spacer w rmach zakupu pieluch dla mnie...wracałam z plamą na spodniach ...nigdy tak sie nie czułam okropnieCleo jak tam żyjesz?już lepiej z @?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
poszlam dziś na przymusowy spacer w rmach zakupu pieluch dla mnie...wracałam z plamą na spodniach ...nigdy tak sie nie czułam okropnieCleo jak tam żyjesz?już lepiej z @?
u nas państwowe z angielskim i komitetem 550 a prywatne ok 900-1200Pewnie jak miałabyś znajomości w Urzędzie Miasta to nie byłoby żadnego problemu z miejscem w przedszkolu. U nas są jeszcze prywatne przedszkola, ale ono kosztuje 600/miesięcznie, a państwowe 300/miesięcznie z angielskim.
A to świnie jedne wstrętne, tak się nie robi to jacyś żli ludzie muszą byćno niestety już po rekrutacji ale i tak nie można bylo składac do 2 placówek, bo automatycznie usuwali
no ja to nie lubie sie logowac ale Patryczek jest taki slodziutki ze nie omieszkam to uczynic
u nas nie ma żadnego panstwowego przedszkolaPewnie jak miałabyś znajomości w Urzędzie Miasta to nie byłoby żadnego problemu z miejscem w przedszkolu. U nas są jeszcze prywatne przedszkola, ale ono kosztuje 600/miesięcznie, a państwowe 300/miesięcznie z angielskim.
cleo a moze warto do lekarza moze za mocno z ciebie leci co?poszlam dziś na przymusowy spacer w rmach zakupu pieluch dla mnie...wracałam z plamą na spodniach ...nigdy tak sie nie czułam okropnie![]()
oh jak mi przykro:-( może następnym razem...muszę was zdołować...
oficjalnie oświadczam,...
że...
nie jestem w ciąży :-(
no i jeszcze wiele epitetów pod jego adresem :-) hehe bo zrozumiała, że ja w ciązy jestem hehehe ponoc trochę trwało nim się uspokoiła na tyle by mógł jej wyjasnić o co mu chodziło :-) chyba się boi, ze bysmy jej jeszcze trzecie do opieki wcisnęli 

hehe to mnie pocieszyłaś...![]()