reklama

Listopad 2009

reklama
Pewnie jak miałabyś znajomości w Urzędzie Miasta to nie byłoby żadnego problemu z miejscem w przedszkolu. U nas są jeszcze prywatne przedszkola, ale ono kosztuje 600/miesięcznie, a państwowe 300/miesięcznie z angielskim.
u nas państwowe z angielskim i komitetem 550 a prywatne ok 900-1200

no niestety już po rekrutacji ale i tak nie można bylo składac do 2 placówek, bo automatycznie usuwali
A to świnie jedne wstrętne, tak się nie robi to jacyś żli ludzie muszą być
no ja to nie lubie sie logowac ale Patryczek jest taki slodziutki ze nie omieszkam to uczynic :))))))
Pewnie jak miałabyś znajomości w Urzędzie Miasta to nie byłoby żadnego problemu z miejscem w przedszkolu. U nas są jeszcze prywatne przedszkola, ale ono kosztuje 600/miesięcznie, a państwowe 300/miesięcznie z angielskim.
u nas nie ma żadnego panstwowego przedszkola :(((( jest chyba z 10 prywatnych i nowe sie buduja

madziek jesli chodzi o patryczka to ja tez sie wzruszylam, ma cudowna mamusie, ale rozumiem twoj zal. Mo tam to przy was pryszcz, ale wytykam sobie ze ciagnelam Pawelka na to przyjecie w niedziele, mysle ze tam bylo za duszno, za duzo ludzi, przeciagi i tam tak doprawilam moja kruszynkę. Zła matka ze mnie, a w piatek mial tylko kaszel i osluchowo wszystko ok a dzisiaj juz zapalenie oskrzeli bleeeee :(((((( Już na żadne przyjecie go nie wezme a dwa nas czekaja jeszcze, na nastepne to chyba nawet nie pojde a na nastepne zostawie malego z tejsciowa. Bo na to idziemy razem, tejsciowa tez.

a to mi przypomnialo zabawną historię z dnia dzisiejszego:
moj mąz wrócił z pracy - zmienial teściową o dziieci i mowi jej, ze sie nie wyspal, bo chrapalam jakbym była w ciąży (w sensie, ze w ciązy straszliwie chrapalam) a teściowa jak na niego naskoczyła! Że co on sobie wyobraża? Nie daje mi odpocząć tylko robi dzieci jedno za drugim :-D no i jeszcze wiele epitetów pod jego adresem :-) hehe bo zrozumiała, że ja w ciązy jestem hehehe ponoc trochę trwało nim się uspokoiła na tyle by mógł jej wyjasnić o co mu chodziło :-) chyba się boi, ze bysmy jej jeszcze trzecie do opieki wcisnęli :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry