mamulica
Fanka BB :)
a jakie lekcje bedziesz prowadzic?![]()
Będę pedagogiem szkolnym :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakie lekcje bedziesz prowadzic?![]()
efekt jest........ uwaga....... dotknal nowego stanika famfary!!!! i tyleEtna i jak sa jakies efekty nowego stanika??je tez ostatnio mowiłąm M, ze moje piersi znow wrociły tylko w jego władanie![]()
Hej Kobietki!!! Pamiętacie mnie jeszcze? Robię kom bek do Was... Jeśli mogę... ?
Będę pedagogiem szkolnym :-)
hahahahahaha niezleefekt jest........ uwaga....... dotknal nowego stanika famfary!!!! i tyle
witamy, witamy !!!!
to ciężka praca, ale moze dobrze że na 1/2 etatu mnie też kusilo to ale jakos nie moge sie zdecydowac.
My mielismy dzisiaj pielgrzymke na śniadanie jakies 30 pare osob, szał w trampkach, kanapki, ciasta, kawy itp...... ale było bardz sympatycznie w ciagu 2 godz udalo sie dom do ładu doprowadzic
efekt jest........ uwaga....... dotknal nowego stanika famfary!!!! i tyle
witamy, witamy !!!!
to ciężka praca, ale moze dobrze że na 1/2 etatu mnie też kusilo to ale jakos nie moge sie zdecydowac.
My mielismy dzisiaj pielgrzymke na śniadanie jakies 30 pare osob, szał w trampkach, kanapki, ciasta, kawy itp...... ale było bardz sympatycznie w ciagu 2 godz udalo sie dom do ładu doprowadzic
wiedzialam, wiedzialam co roku są, tylko nigdy nie wiemy ile bedzie u nas ludzi, bo mieszkamy troche dalej od ulicy i nie wiadomo ile osob do nas przyjdzie. Ale w tym roku szli na nasze ciasta tak mowili :-) wiec bylo ich wiecej niz w poprzednich latach, ogolnie poszlo ze 30 bulek, 3 blachy ciasta, 5 dzbankow kawy, pare litrow wody, soki.....hahahahahaha niezlea wiedzialas ze przyjda??
hahahaha
famfary to już jakis krok do przodu... :-)
30 osób ?
wiedzialam, wiedzialam co roku są, tylko nigdy nie wiemy ile bedzie u nas ludzi, bo mieszkamy troche dalej od ulicy i nie wiadomo ile osob do nas przyjdzie. Ale w tym roku szli na nasze ciasta tak mowili :-) wiec bylo ich wiecej niz w poprzednich latach, ogolnie poszlo ze 30 bulek, 3 blachy ciasta, 5 dzbankow kawy, pare litrow wody, soki.....
on chyba mysli (moj maz) ze jak za mocno dotknie to mu mleko strzelibo nie raz oderwal z cisnienia jak maly ciagnal i puscil, zwlaszcza w nocy. Teraz ma stracha
30 parez ksiedzem na czele bo biegl na jablecznik mojej szwagierki
Cleo to na pielgrzymke sie wybierz :d hahahaetna gościnna jesteś ...wiesz jak będę kiedyś przejazdem,chetnie wpadne na jabłecznik :-)
mam codziennie w domuCleo to na pielgrzymke sie wybierz :d hahaha