reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
Etna i jak sa jakies efekty nowego stanika??je tez ostatnio mowiłąm M, ze moje piersi znow wrociły tylko w jego władanie:tak:
efekt jest........ uwaga....... dotknal nowego stanika famfary!!!! i tyle :-p
Hej Kobietki!!! Pamiętacie mnie jeszcze? Robię kom bek do Was... Jeśli mogę... ?

Będę pedagogiem szkolnym :-)

witamy, witamy !!!!
to ciężka praca, ale moze dobrze że na 1/2 etatu mnie też kusilo to ale jakos nie moge sie zdecydowac.

My mielismy dzisiaj pielgrzymke na śniadanie jakies 30 pare osob, szał w trampkach, kanapki, ciasta, kawy itp...... ale było bardz sympatycznie w ciagu 2 godz udalo sie dom do ładu doprowadzic

Jesli chodzi o Kam to ja się jej nie dziwie, każda ma swoje za uszami (np. Martolinka tez miała kiedys o mnie inne zdanie do puki mnie nie poznała) i to nie jest powod zeby tak sie nad kims "pastwić". Mysle ze Kam nas czyta i pozdrawiamy, wracaj juz jest u nas grzecznie. Tak samo apeluje to wszystkich pozostalych dziewczyn GDZIE WY JESTESCIE??????????? normalnie szooook zeby do nas chociaz nie zajzec z samej ludzkiej ciekawosci, dobrze ze chociaż Olcia wrociła, czekamy na resztę

Ostatnio edytowane przez moderatora:

witamy, witamy !!!!
to ciężka praca, ale moze dobrze że na 1/2 etatu mnie też kusilo to ale jakos nie moge sie zdecydowac.

My mielismy dzisiaj pielgrzymke na śniadanie jakies 30 pare osob, szał w trampkach, kanapki, ciasta, kawy itp...... ale było bardz sympatycznie w ciagu 2 godz udalo sie dom do ładu doprowadzic
hahahahahaha niezle :D a wiedzialas ze przyjda?? :D:D:D hahahaha

witamy, witamy !!!!

famfary to już jakis krok do przodu... :-)

30 osób ?

hahahahahaha niezle :D a wiedzialas ze przyjda?? :D:D:D hahahaha
wiedzialam, wiedzialam co roku są, tylko nigdy nie wiemy ile bedzie u nas ludzi, bo mieszkamy troche dalej od ulicy i nie wiadomo ile osob do nas przyjdzie. Ale w tym roku szli na nasze ciasta tak mowili :-) wiec bylo ich wiecej niz w poprzednich latach, ogolnie poszlo ze 30 bulek, 3 blachy ciasta, 5 dzbankow kawy, pare litrow wody, soki.....
famfary to już jakis krok do przodu... :-)

30 osób ?

on chyba mysli (moj maz) ze jak za mocno dotknie to mu mleko strzeli :-D:-D bo nie raz oderwal z cisnienia jak maly ciagnal i puscil, zwlaszcza w nocy. Teraz ma stracha :-D:-D
30 pare :-D z ksiedzem na czele bo biegl na jablecznik mojej szwagierki

wiedzialam, wiedzialam co roku są, tylko nigdy nie wiemy ile bedzie u nas ludzi, bo mieszkamy troche dalej od ulicy i nie wiadomo ile osob do nas przyjdzie. Ale w tym roku szli na nasze ciasta tak mowili :-) wiec bylo ich wiecej niz w poprzednich latach, ogolnie poszlo ze 30 bulek, 3 blachy ciasta, 5 dzbankow kawy, pare litrow wody, soki.....

on chyba mysli (moj maz) ze jak za mocno dotknie to mu mleko strzeli :-D:-D bo nie raz oderwal z cisnienia jak maly ciagnal i puscil, zwlaszcza w nocy. Teraz ma stracha :-D:-D
30 pare :-D z ksiedzem na czele bo biegl na jablecznik mojej szwagierki

ale mialas wesoło :d i Pawełek nie w szoku ze tyle ludzi naszło ? :D

reklama
Czesc Dziewczyny.

Ja na chwileczke wpadam przypomniec o swoim istnieniu. od 2 tyg. jestesmy juz na swoim ale dalej nie posiadam internetu wiec na bb wchodze bardzo bardzo sporadycznie bo po prostu nie mam czasu przyjezdzac do mamy.

Mam nadzieje ze o mnie nie zapomnialyscie. Nie dam rady pewnie nadrobic wszystkich zaleglosci wiec od razu skladam zyczenia WSZYSTKIM SOLENIZANTOM SPRZED KILKU TYGODNI :-) i tym ktorym nie dam rady zlozyc w najblizszym czasie.

W niedziele jedziemy do PL na 2 tygodnie i juz sie doczekac nie mozemy.

Oli rosnie jak na drozdzach. jest zdrowiutki a to najwazniejsze i dzis konczy 8 MIESIECY! Matko, jak ten czas leci :szok:

Pozdrowionka :*:*:* mam nadzieje ze po powrocie z PL szybciutko zalatwimy wszystko z internetem i wroce na BB :-)

GRATULACJE dla NOWYCH MODERATOREK !!!! Zycze powodzenia i wytrwalosci ;-)

Do góry