reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
zegnam sie na tydzien:) ide na odwyk a tym samym bede napastowac kazika dolnego:) brak internetu, jupi! wakacje nadchodze!

komu lepiej :)))
udanego wypoczynku i udanego odwyku hihi

Mysmy wstali z Pawełkiem i nie ma mamy pomyslu na dzień dzisiejszy
narazie leniu****emy w lozku
pawel meczy nocnik, mama pije kawe
co by tu zrobic na obiad

zegnam sie na tydzien:) ide na odwyk a tym samym bede napastowac kazika dolnego:) brak internetu, jupi! wakacje nadchodze!

Takiej to dobrze :D Mi nakazano powrócić na bb i odwyk się nie powiódł ;) ale dystansu nabrałam, nie ma co :D

a ja sie zdołowalam bo nie wiem co z moim wyjazdem nad morze ;( konie mechaniczke odmawiaja posłuszeństwa !! ;(

:( kopnij te konie w d... , może ruszą :D

reklama
Ja dzis 1 raz wybieram sie do miasta z mała w nosidełku. Chusta by sie przydala bo nie wiem jak moje plecy i moje sloneczko to wytrzyma. Wózka nie mam, pojedziemy autobusem i moze wrócimy na 4-kołach. Mam nadzieje ze cos upoluje ;-) (czyt wózek)

Do góry