• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Włąsnie zjadłam pomidorowke, chrzestna wziela małego na spacer i mam wolne :) Dziunka grr czekamy na Was, kiedy przyjedziesz , bo Cie nie poznam.Etna basen?

Nie wiem, nie mam pojęcia. A że za tydzień słomiana niewdowa ze mnie będzie to może wpadniecie do mnie w jakiś weekend?

Oliwier zjada mi łóżeczko. Mamy takie:K2 GRATIS Łóżeczko DREWEX Hippo transp.szuf+mat (1184404764) - Aukcje internetowe Allegro

co z tego, ze ma ochraniacz na szczebelki wzdłóż, jak nie ma z przodu łóżeczka i z tyłu a tam właśnie Oliwier mi je obgryza :( Dziś myśląc ze dziecko samo usypia w łóżeczku siedziałam sobie spokojnie w innym pokoju w końcu poszłam sprawdzić co i jak a on w buzi farba :( aż się do drewna niepomalowanego dogryzł ;P Czym ja mam to poobklejać bo zacznie zaraz dziury wygryzać hehehe Nie chodzi mi o łóżeczko ale jego zdrowie! :szok: W łóżeczku nie siedzi sam długo ale np. wychodze się wykąpać a nie ma nikogo w domku to dla bezpieczenstwa wkładam go tam bo on lubi w nim stać.

Pogodzić się z tym należy, moja Asia tez torturuje łóżeczko z tymże pierwsze zęby dopiero wychodzą. Julia robiła to samo ale w kojcu, Miłek zrobił w tej ceratce u góry w kojcu już kilka dziurek ząbkami...:baffled:

hej jestem :d ... :D pamietacie ... :zawstydzona/y: ??

YYYYY a kim jesteś?:-p

oki !!!
dziunka a ty w piatek pracujesz??
moze basen na 9.30 co?

Ja pracuję od pon do pt 9-14.

Mój niemałż wyjeżdża w poniedziałek do Norwegii na półtora miesiąca (wstępnie).
A do tego dostał dziś pracę! Ale musi zrezygnować jeśli chce wyjechać...
No i do tego czasu musimy się wyprowadzić. Wynajęliśmy domek, 60 m2, dwa pokoje , kuchnia, łazienka, ale trzeba tam jeszcze położyć panele, kafelki w kuchni, okno wymienić...właściciel daje materiały, zrobi to A z braćmi, ale czy dadzą radę przez tydzień:confused:

Ula być może małemu niewygodnie właśnie przez ten supeł? No i żeby dzieć był spokojny i zasnął to trzeba chodzić;-) U nas też jest protest jak za słabo dociągniemy pasy.

ZYJEMY chodź drzewa powyrywane z korzaniami, podwórko zalane, grad wielkości piłek kauczukowych, ja chodziłam na boso, woda w niektórych miejscach po kolana prawie, samochód też ma małe wgłębienia po gradzie....ech....

współczuję koszmarnie to musiało wyglądać

Właśnie wychodzimy a małżeństwo na dworze się pyta "ile ma Synuś" ja ze "9 msc" oni "o nasza też, tylko, ze skonczone", ja - "my też skonczone", oni - "a z którego dnia msc", ja - "z 10 listopada", oni - "ooo...nasza też ;D", oni - "O to niunie muszą sie poznać ;D Jak się nazywa Synek", ja - "Oliwier", oni - "Ola ;D" hahaha też rodzili się w W-wie ;D Ale numer!!!!

ale fajnie:-) Ula to już synową masz:-)

A tutaj my weselnie i nasz MT ;D
edit...kurczę z pośpiechu wątki mi się pomyliły, miały być na zdjęciach, później przerzucę bo lecę na spacerek ;D

ślicznie wyglądaliście:-)

Oliwier zjada mi łóżeczko

moje starsze dziecię też miało drewniane łóżeczko i też było calutkie zgryzione nic się na to ie poradzi...

ula w ikei sa takie gryzaki na wzdluz, gorna krawedz, ale o ochraniaczach na szczebelki nie slyszalam;) moj sasiad jak zjadal sciane to brakowalo mu wapnia, ciekawe czy tu tez mozna cos wywnioskowac czego brakuje twojemu synkowi;)

hahahahahahahahahahahahahahahaha:-):-):-):-):-):-):-):-)

No i do tego czasu musimy się wyprowadzić. Wynajęliśmy domek, 60 m2, dwa pokoje , kuchnia, łazienka, ale trzeba tam jeszcze położyć panele, kafelki w kuchni, okno wymienić...właściciel daje materiały, zrobi to A z braćmi, ale czy dadzą radę przez tydzień:confused:

bo tak to jest właśnie jak jest dobrze to na całej linii
dziunka a czemu się przeprowadzacie?? ja nie w temacie...
cieszę się że z bratem lepiej

a u nas piękna pogoda więc pospacerowaliśmy dzisiaj, przy okazji byliśmy u lekarza z tym naszym 2 tygodniowym katarkiem i dostaliśmy kropelki do noska
wczoraj byłam w Ikea i zakupiłam sobie materiał na zasłony i jeszcze znalazłam piękny "obraz" ale mi się do auta nie zmieścił :-( :-( i muszę czekać aż Marcinowi się dostawczym będzie chciało jechać :-(:-(

Ja mam dziury na BB i dziś dopiero zauważyłam, że dziubasek jest w ciąży, czy któraś jeszcze??? Wiem, że Kamcia bardzo chciała, ja mówiłam, że juz nie, po przejściach z Patrykiem ale dziś jak już jest zdrowy, rośnie i wszystko jest dobrze to znów bym chciała drugiego skarbeczka, tzn nie już ale za 2 lata maksymalnie ;-) tylko ciekawe co mąż na to ;p

dziekujemy za zaproszenie moze, kto wie i cie nawiedzimy raz kiedys :))))
a czemu uciekacie od ojca?
i co sama bedziesz na tym mieszkanku z dziecmi i jeszcze do pracy? biedulka, a moze lepiej jakby przyjal ta prace na miejscu

hej laseczki!

U nas dzis strasznie lalo....na wieczor sie wypogodzilo wiec zrobilismy sobie rodzinny spacer po ktorym mala poszla odrazu na gore do wanny i spac :-)
Kupilam sobie winko, a teraz siedze sobie i je pije dla rozluznienia emocji i odstresowania....alez zycie potrafi byc popieprzone.....ach nie chce mi sie o tym gadac...
mam nadzieje, ze wy spedzacie mile wieczor.....

gorne jedyneczki ladnie juz wyszly, a mala zniosla to bardzo dobrze :-)

Dziunka a moze lepiej niech przyjmie prace na miejscu?? Bedzie w domu, blisko a tak wroci po 1,5miesiaca i znowu bedzie szukal, a w zime to ciezko znalezc robote?
Czemu zmieniacie mieszkanie?? U taty nie dobrze??

Dziunk a nie lepiej miec prace na miejscu?mysle tu raczej o przeprowadzkach. Dzieci lepiej by sie czuly jakby miały jakis swoj kat na dluzej:tak: Asia pewnie jeszcze niewiele rozumie , ale Julia pewnie tak.

Dziubasek jak samopoczucie??

reklama
Witam się i ja z rana ;D Cześć dziewczynki ;D
Aga4444 dopiero teraz zauważyłam jak dziwnie Twoje maleństwo ząbkuje ;p jedynka na dole, na górze jedna jedynka i dwójka hehehe
Dziuń ja też ciekawa jestem dlaczego ta przeprowadzka. A praca w Norwegii, pewnie dlatego, ze tam wynagrodzenie o WIELEEEEEEEEEE razy większe niż w PL, prawda?
Ja dziś z małym i babcią bylismy na targu ;D Nareszcie z MT problem rozwiązany bo żeby z dzieckiem pojechać gdzieś dalej nie chciało mi się nigdy wózka załadować do auta (jak jeździłam sama) a z wózka po dłuższym lub krótszym czasie Oliwierek uciekał. Teraz mam MT i problem z głowy. Na targ autem a po targu śmigaliśmy w MT.

Dziunka te nosidło jest tak dobrze usztywnione tam gdzie trzeba ze małego nie mogę za bardzo ścisnąć na siłę bo ma za ciasno. On po prostu za długo siedzieć w nim nie bardzo. Dziś na targowisku wypadała pora drzemki ale on w życiu by nie usnął, prędzej wypinałby mi się z MT niż usnął. Nie przyzwyczajony na dworze usypiać nawet w wózku może dlatego.
Miłego dnia dziewczynki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry