Pianistka
Szczesliwa mamusia!
D zapierdala od świtu do nocy...oczywiście robi na "czarno" no bo kto da umowę o pracę.Owszem może isć dopracy na umowę ale za 1500 zł to śmiech na sali w stolicy.A ten skurwiel szef mu teraz nie płaci:-( mówię Wam dramat.Daje jakies ochłapy i ma w nosie wszystko:-( dobrze że teściowa mam w porzadku to pomaga bo już sięgnełam dna uwierzcie :-( pocieszam się faktem że zdrowe dziecko :-) teraz jakoś się ogarnąć finansowo i fruuu do UK.Mam dobre myśli:-)
Bedzie dobrze, kazdy ma ciezkie chwile w zyciu, przejdziecie ten etap i bedziecie sie z tego kiedys smiac. Najwazniejsze jest dziecko, wiadomo ze chcesz mu zapewnic warunki jak najlepsze. No i to najlepsze lata naszego zycia, wiec cos nam sie tez nalezy.
Niestety, w Polsce kiepsko nadazyc za cenami a tutaj sie zyje latwiej, bo najnizsza krajowa umozliwia ci normalne warunki do zycia.
No i ludzie sa inni. Tutaj nie ma pogoni za pieniadzem, szefowie w duzych firmach dojezdzaja autobusem do pracy, menedzerowie wynajmuja mieszkania przez lata, nikt sie nie spieszy... nie ma takie nagonki, nie ma presji. No i co mi sie najbardziej podoba, nikt ci w pape nie zaglada, jak zyjesz. Ludzie kolorowi sa normalnoscia, mozesz sie obrac jak chcesz i bedziesz wciaz przecietna.
Do tego jeszcze Polakom daleko.