Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moge coś napisać ?? Mogę, mogę???
A w temacie poznajmy się jest nasz wiekheh
Mam pytanie dośc dziwneCzy słoiki po obiadkach nadają się np do użycia innego później. Np. włożenia grzybków
czy nie ?
Trąbia na lewo i prawo w tv że do 15-tego roku życia dziecko nie powinno dostawać gezybów. One i tak nie mają żadnych wartości odżywczych, poza tym są cięzkostrawne.
Chodzi o marynowanie dla dorosłych ;p
Taaaa a podobno danonki od 3r.ż (tak niektóre pisałyście) a dajecie ;D
Nie no małemu grzybów nie dam zwłaszcza po tej akcji z tym chłopcem który zjadł muchomora ;(
Kilolek no przykład pierwsza klasa!!! Jesteś super babka ;P
Miałabym coś tutaj do napisania w temacie wiekowym ale juz zamilknę hehehe obrażać na BB się nie zamierzam!
Wyjątkowa HEHEHEHE dobra jesteś ;P
Apropo słoików one się chyba nie zawekują.A poza tym chyba tycitycityci grzybki musiałabyś znaleźć ;P bo nawet ten duży słoik 190 g jest coś za mały na takie rzeczy. A tak na serio kiedyś październikówki ten temat poruszały i pisały ze się nie nadają. Moja teściowa (wiecznie jakieś weki robi) też tych słoiczków nie chciała, jedynie buteleczki po soczkach wykorzystuje na soki, albo owocowe albo warzywne.
nadadzą się na przyprawy,, guziki itp drobiazgi. Nie zawekują się niestety, te nakretki spadają. Próbowałam już. Trzeba by moze poszukać prawdziwych nakretek tej wielkościMoge coś napisać ?? Mogę, mogę???
A w temacie poznajmy się jest nasz wiekheh
Mam pytanie dośc dziwneCzy słoiki po obiadkach nadają się np do użycia innego później. Np. włożenia grzybków
czy nie ?
te wypadki z grzybami sa przede wszystkim dlatego, że ludzie myslą, ze dobrze się znają i zbierają grzyby rzadk bierane przez innych, mam tu na mysli blaszkowce. Na penwo niemowlę grzybów jeść nie powinno ale "sitkowego" grzyba zamierzam szkolnemu już dac. Jedyny nie blaszkowy grzyb który nie nadaje się do spożycia to muchomor sromotnikowy ale on zwyczajnie NIE DA się zjęśćTrąbia na lewo i prawo w tv że do 15-tego roku życia dziecko nie powinno dostawać gezybów. One i tak nie mają żadnych wartości odżywczych, poza tym są cięzkostrawne.
Kilolek no przykład pierwsza klasa!!! Jesteś super babka ;P
Miałabym coś tutaj do napisania w temacie wiekowym ale juz zamilknę hehehe obrażać na BB się nie zamierzam!
Wyjątkowa HEHEHEHE dobra jesteś ;P
Apropo słoików one się chyba nie zawekują.A poza tym chyba tycitycityci grzybki musiałabyś znaleźć ;P bo nawet ten duży słoik 190 g jest coś za mały na takie rzeczy. A tak na serio kiedyś październikówki ten temat poruszały i pisały ze się nie nadają. Moja teściowa (wiecznie jakieś weki robi) też tych słoiczków nie chciała, jedynie buteleczki po soczkach wykorzystuje na soki, albo owocowe albo warzywne.
edit..a jeszcze coś wtrącę....danonki od 3 roku życia a mamy już dają i pewnie przeciwniczki też się skuszą wcześniej niż do 3 roku życia, sól......wszytskie niedawno pisały ze nie solą a niektóre już pisza ze szczypta, gluten...same wiecie jak było...warzywa..tylko ekologiczne...ciekawe czy któraś mama je teraz kupuje...Ja mam z ogródka maminego nawet ziemniaki ;P...grzyby..małemu dziecku oczywiscie nie ale kto by czekał do 15 roku życia?