martolinka
Mama i nie tylko :-)
Ja grzybowa i sos robie z borowików i mysle , ze mały skosztuje moich specjałów wczesniej niz jak bedzie 15 latkiem , ktory tylko mc donald bedzie akceptował
"kazdy orze jak może " i chce 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale moja mama to była stara grzybiarka
na kilometr wiedziala cczy zły czy dobryo jakich ekologicznych warzywach piszecienie wiem ale on jest obrzydliwy i zepsuje smak wszystkiego, gorzki taki bardzo. Chyba, ze mu moze matka pchała na siłę jak jeśc nie chciał :d
a co do ekologicznych warzyw t ja nei mam dostępu dlatego gotuję w mrozonych, myslę, ze są zdrowsze od byle jakich śwezych
amenJa grzybowa i sos robie z borowików i mysle , ze mały skosztuje moich specjałów wczesniej niz jak bedzie 15 latkiem , ktory tylko mc donald bedzie akceptował"kazdy orze jak może " i chce
![]()
Dziunka własnie chodiz o to, ze to ci super grzybiarze się truja a nie zwykli ludzie, bo oni zbierają blaszkowce a w nich najłatwiej się pomylić, bo myślą, ze się znają. Ja się znam niewiele i blaszkowców nie zbieram wcale
a ile lat ma twoje dziecko??No i racja.
Ja nie zamierzam dawać nic innego niż pieczarki, bo i tak nic nie wnoszą, jedynie te pieczary do smaku... Zresztą my za grzybami nie przepadamy.
AHA,Marta - Julia nie jada w McDonaldsie a grzybów też nie dostaje...Nie widzę związku![]()
dziękowaćSawi fajne te buzki masz w poscie haha