Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mama nadzieję, że Eli udzieli się pogoda i bedzie baaaaaaardziej ospała ;-);-);-);-)

ja nie kumam
bo na zamknietym w kwestionariuszu nie ma az tak osobistych pytan typu :adres,wyksztalcenie,gdzie pracujesz,ile zarabiasz czy inne np intymne,wiek nie uważam za zbrodnie...w poznajmy sie jest dawno
skoroo ktoś chce być anonimowy i pilnie tego stzreze to nawet na zamknietym w kwestioariuszu by nie pisał nic osobie...ja mam 29 lat aleeeto już wiecie![]()
witaj w klubie mój dziś jedzie na impreze firmową i wraca jutro na wieczórWitam, mąż mi wieczorem na koncert do Pragi wybywa, więc zostaje na weekend "słomianą wdową" z dzieckiem i psem, suuuuupeeerrrMama nadzieję, że Eli udzieli się pogoda i bedzie baaaaaaardziej ospała ;-);-);-);-)
Odnośnie zamkniętego, to wolałabym, żeby Moderatorki pzryznawały pozwolenia, z tym, że powinna być to ocena obiektywna, bez żadnych podtekstów, czy lubię osobę, czy drażnią mnie jej wypowiedzi ;-);-)
Ja grzyby jadam i Elizie również zamierzam podawać, oczywiście jeszcze nie teraz ;-)
Sama grzybów nie zbieram, zaopatruje mnie rodzinka z lubelskiego, zwykle kurki, prawdziwki, podgrzybki, borowiki.
Pamiętam jak poszam kiedys na grzyby z kuzynami. JAkże dumanie kroczyłam z koszykiem pięęęęęęęęknyyychhhhi jakze uirodziwych podgrzybków (hmmm chyba myslałam, ze to podgrzybki), i niezłe zdziwko zaliczyłam, jak w koszyku zostały może 3 jadalne, a reszta to same szatany![]()
Ja też nie zauważyłam w tym kwestionariuszu jakiś bardzo intymnych i prywatnych pytań cobym się musiała z nimi po zamkniętym chować. Też zauważyłam ze odkąd zdjęcia są na tym wątku coraz rzadziej tam zaglądam ja jak i inne mamyNo ale jak widać, dla niektórych nawet wiek jest tematem tabu.
Podczytuję październikówki i u nich takich akcji nie ma, wybory, rezygnacje, kłótnie, wątek zamknięty ze zdjęciami, cuda na kijku ;P Ale u nas przynajmniej jest wesoło hehehehehe i z dreszczykiem ;P
No to może zapisz się do października?
Już mnie zaczyna wkurzać to wieczne narzekanie, bo jednym to nie pasuje a innym tamto. Same taką atmosferę wytwarzamy i każda która zabiera głos bierze w tym udział. Popie*dolić każdy potrafi ale do wzięcia odpowiedzialności już nikogo nie ma.