Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i mojemu D strasznie smakowało , także dzięki Kasiula ;-)

no ale u mnie 13 stopni :/ w dzień jest ok, ale w nocy zimno jak diabliDziewczyny ale wy zmarzluchy jestescie. Ja siedze w domu na krótki rekaw i nawet nie mysle o paleniu w piecu ;-) Za oknem sloneczko swieci hehe
a moze podciagnac to pod CZAS DLA MAMY? zmienic temat czy cos? martwie sie ze nabijemmy z 3-4 strony i watek zginieWiecie ja ogólnie zmarzlak jestem. ;-)
Tak sobie pomyslalam o zalozeniu nowego watku: Mogłybyśmy pisac co sie zmienilo w nas podczas ciazy, po porodzie, o dziwactwach, zmianie upodoban itp. Co myślicie??
dzisiaj zrobiłam na obiad placuszki z piersi kurczakai mojemu D strasznie smakowało , także dzięki Kasiula ;-)
ale dzisiaj pada i pada , normalnie nie przestaje od niedzieli :-( , a Kuba mega marudny więc pewnie druga górna jedynka się wykluwa (przynajmniej mam taką nadzieje) bo nie idzie z nim wytrzymać![]()
Dziewczyny ale wy zmarzluchy jestescie. Ja siedze w domu na krótki rekaw i nawet nie mysle o paleniu w piecu ;-) Za oknem sloneczko swieci hehe